bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

В Чернігові переселенці та місцеві мешканці навчалися як розпочати власний бізнес
30.01.2017

Протягом 17-18 та 24-25 січня 2017 року в Чернігові відбулись тренінги з самозайнятості та розвитку власного бізнесу. Учасниками навчання стали внутрішньо переміщені особи, які проживають в Чернігівській області, та представники місцевої громади.

До заходу долучились і ті, хто вже розпочали свій бізнес і давно працює як приватні підприємці, і ті, які хочуть тільки започаткувати власну справу.

Під час тренінгу учасники набули нові знання та навички для започаткування та ведення власної справи, проаналізували ринок, дізнались про основи маркетингу та юридичні аспекти приватного підприємництва.  Крім того, учасники тренінгу мали можливість навчитись складати бізнес-плани для реалізації власних ідей.

Після проходження тренінгу, учасники мають презентувати короткий опис власної ідеї. Тим, хто успішно захистить свої бізнес-плани, буде надаватись грантова допомога на закупівлю обладнання, професійної техніки та меблів, що необхідно для започаткування чи розширення висланої справи.

Як зазначив тренер заходу, представник Центру АХАЛАР, Юрій Трофіменко: «Приємно було працювати зі всіма учасниками даної програми. Багато хто вже прийшов з своїми ідеями, яким просто не вистачало чи впевненості у собі чи теоретичних знань та навичок. Протягом дводенних тренінгів ми спільно змогли розібрати всі загрози, можливості, слабкі та сильні сторони кожної ідеї. Позитивним результатом має стати успішний захист всіх бізнес-планів та реалізація власних ідей учасників тренінгу».

«Сьогодні дуже важливо підтримувати тих, хто постраждав під час конфлікту в Україні. Коли втрачаєш домівку, роботу, все, заради чого працював більшу частину життя, дуже важко залишитись вмотивованим та починати будувати все з початку на новому місці. Важливу роль в серії тренінгів, ми приділили саме мотивації. А набуті знання та навички мають стати теоретичною базою для започаткування власної справи», – наголошує керівник програм Чернігівського громадського комітету захисту прав людини Катерина Данькова.

Контакти

  • Катерина Данькова
  • Чернігівський громадський комітет захисту прав людини
  • [email protected]

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.