bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Визначився переможець НАТО Радіо марафону-2017
12.06.2017

2 червня 2017 року під час заключної програми #natoradiomarathon на «Нашому Радіо» був обраний переможець Радіомарафону, який у якості призу отримав можливість відвідати штаб-квартиру НАТО в Брюсселі.

Переможцем Радіомарафону цього року став Олександр з м.Дніпро.

Його ім’я під час фінальної програми оголосила почесний гість програми – директор Центру інформації та документації НАТО Барбора Маронкова.

Вже третій рік поспіль Фундація прав людини проводить НАТО Радіомарафон за підтримки Посольства Литовської Республіки в Україні та Центру інформації та документації НАТО.

Головною метою проекту є ознайомлення слухачів України з НАТО та країнами-членами Альянсу. Протягом Радіомарафону представники різних країн-членів Альянсу у прямому ефірі розповідали та ставили слухачам запитання, пов'язані з історією, культурою та їх членством в Альянсі.

Всього на нашому Радіомарафоні представлено 10 країн-членів: Литва, Естонія, Норвегія, Сполучені Штати Америки, Латвія, Румунія, Данія, Польща, Словенія та Угорщина.

Протягом Радіомарафону всього було обрано 11 фіналістів, які правильно відповіли на запитання вікторини у прямому ефірі. З них шляхом випадкового вибору директор Центру інформації та документації НАТО в Україні обрала переможця.

Нововведенням цьогорічного проекту стали візити команди Радіомарафону та партнерів проекту у регіони України, де проходили зустрічі із журналістами, студентством та представниками громадянського суспільства.

Велика подяка всім гостям #радіомарафону та колегам, що підтримали проект та допомагали інформувати про #НАТО.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.