bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Профілі мікрогромад Львова: дослідження в рамках проекту «Громади в дії»
29.09.2017

На перших етапах реалізації масштабного та довготривалого проекту «Громади в дії», який реалізовує команда Інституту міста (Львів),  зусилля були спрямовані на якісне вивчення усіх особливостей та потреб громад нашого міста.

Було проведено соціологічне дослідження «Соціальний простір міста: потенціал до громадотворення 2015», яке мало на меті вивчити по- тенціал об`єднання місцевих громад, їхню мотивацію до активної співпраці з місь- кою адміністрацією задля сталого розвитку. Також були організовані зустрічі та обговорення серед мешканців мікрогромад міста, де був напрацьований якісний SWOT-аналіз мікрорайону, зафіксовані ідеї проектів та мрії, які вплинуть на життя мешканців.

Впродовж тривалого періоду, команда проекту проводила чисельні обговорення за участі головних “акторів змін” в конкретних мікрогромадах міста. Це були представники влади та бізнесу, небайдужі мешканці та громадських активістів. Разом ми напрацьовували якісні SWOT - аналізи для кожної мікрогромади, визначали пріорітетні напрямки розвитку району та важливі точки “притягання”, також фіксували мрії та напрацьовували перспективні проекти, які зможуть зробити кожну мікрогромаду унікальною.

Наша команда впевнена, що ця інформація буде користуватися попитом у представників міської ради, районних адміністрації міста та комунальних підприємств  - ті, що творять зміни. Звісно, багато цікавих фактів є і для мешканців міста.

Переглянути видання Профілі мікрогромад Львова

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.