bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

«Добродійка 2017» відбулась у Полтаві
09.10.2017

13 вересня у Полтаві зібралися представниці із 7 областей України для участі в першій в Україні виставці - продажу товарів та послуг підприємств, які очолюють жінки з числа ВПО та місцевої громади,  «Добродійка 2017». 

В рамках якого, ГО Інститут гендерних трансформацій організували Першу в Україні Виставку - продаж товарів та послуг підприємств, які очолюють жінки з числа ВПО та місцевої громади,  «Добродійка 2017» .

Мета проведення виставки – сприяння розвитку жіночого лідерства та підприємництва, візуалізація та підтримка творчого та ділового потенціалу українських жінок, підвищення їх соціального та економічного статусу, і що особливо актуально  –  сприяння процесам інтеграції жінок з числа ВПО в приймаючі громади.

До участі у виставці долучились представниці із 7 областей України: 

Львівської, Чернівецької, Полтавської, Харківської, Донецької, Кіровоградської та Запорізької. 

Жінки презентували на виставці широкий асортимент своїх робіт, товари власного виробництва, починаючи від прикрас та іграшок, закінчуючи меблями. 

Крім того, учасниці мали змогу опублікувати свою особисту історію успіху в каталозі Форуму, який згодом буде розповсюдженно не тільки в Україні, а і серед міжнародних організаціях.  

Виставку відвідали заст. Аташе з питань культури Посольства США в Україні п. Тара Холл, представники Спеціальної моніторингової місії в Україні  ОБСЄ ( в т.ч. координатор гендерного напрямку п. Маргарита Васкез), спеціаліст із звітності, моніторингу та оцінювання Відділу надзвичайних ситуацій та стабілізації представництва МОМ в Україні п.  Владлена Ожидрянова, представник центрального офісу Програми радників Мінсоцполітики з питань ВПО п. Лариса Ходаковська,  представник Восьмої рамкової програми Європейського Союзу з  розвитку наукових досліджень та технологій «Горизонт 2020» п. Тетяна Котенко (м.Кропівницький). 

Захід організувала  коаліція громадських організацій та наукових установ («Об’єднання жінок переселенок Полтавщини, полтавська  спілка  жінок «Чураївна», «Обласний медіа клуб», Благодійний Фонд «Жіноча інвестиційна рада», Інститут економіки та бізнесу Університету «Україна» та інші) в рамках проекту «Соціальний капітал жіноцтва Полтавщини – жінкам внутрішньо переміщеним особам», який здійснюється  громадською організацією «Інститут гендерних трансформацій» за підтримки Відділу преси, освіти та культури Посольства США в Україні, БФ «Stabilization Support Services»  та під патронатом Радника Мінсоцполітики з питань внутрішньо переміщених осіб по Полтавській та Кіровоградській областях.

Контакти

  • 0975592096

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.