bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Законопроект щодо звітування НУО винесено на громадське обговорення
23.02.2018

Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів щодо забезпечення відкритості для суспільства інформації про фінансування діяльності громадських об'єднань та використання міжнародної технічної допомоги опубліковано на порталі обговорення законопроектів.

Всіх зацікавлених запрошують долучатися до коментування  законопроекту  №6674 "Про внесення змін до деяких законодавчих актів щодо забезпечення відкритості для суспільства інформації про фінансування діяльності громадських об'єднань та використання міжнародної технічної допомоги" за посиланням https://goo.gl/zHZ3Ap.

Кожен може також запропонувати комітетам Верховної Ради України ставити законопроекти на порталі громадського обговорення.

Нагадуємо, що 8 липня 2017 р. Президент України подав на розгляд Верховної Ради України проекти законів про внесення змін до деяких законодавчих актів та до Податкового кодексу України щодо забезпечення відкритості для суспільства інформації про фінансування діяльності громадських об’єднань та використання міжнародної технічної допомоги - №№ 6674 та 6675 - які ще не прийняті.

Законопроектами передбачається скасування зобов’язання фізичних осіб - представників громадських організацій подавати звітність у рамках е-декларування, як передбачено законом «Про запобігання корупції», натомість накладається додаткове податкове навантаження на УСІ громадські об’єднання, що є неприбутковими.

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.