bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

У Франковому університеті створять фонд для фінансування студентських ініціатив
16.03.2018

Ціль проекту: створення прозорого цільового фонду, призначеного для фінансування студентських ідей та стартапів, спрямованих на розвиток університету. 

Гроші для фінансування організатори планують отримати, як прибуток від крамнички з брендованими товарами університету Franko store, яка буде відкрита у травні цього року. У крамничці усі охочі зможуть придбати блокноти, горнятка, футболки, канцелярське приладдя з спеціальним, розробленим спеціально для старту крамнички дизайном. Протягом 2018 року накопичуватиме кошти і наприкінці року публічно оголосить про суму гранту для студентів. Такі гранти організатори планують оприлюднювати кожні 6 місяців. Механізм відбору кращих ідей для фінансування (співфінансування) виглядатиме так:

1) Кращі ідеї будуть затверджені рішенням комісії, до якої входитимуть представники від ректорату, студентського уряду, профкому студентів. Протокол засідання комісії буде оприлюднений онлайн.

2) Усі студентські ідеї, які розглядатимуться комісією, будуть оприлюднені.

3) Організатори підтримають вибрані студентські ініціативи, а розмір гранту залежатиме від функціонування Franko Store;

4) Звіт про використання грантових коштів буде публічним.

Організатором створення фонду виступає громадська організація «Лабораторія ідей», яка вже має досвід реалізації подібних проектів та Франковий університет.

Зараз організатори проводять краудфандингову кампанію для збору коштів, необхідних для старту крамнички (бл. 70-ти тис. грн) на платформі big idea https://biggggidea.com/project/frankostore/

Контакти

  • ГО “Лабораторія ідей”
  • [email protected]
  • 0322 394 010
  • https://www.facebook.com/idealab.lviv.ua/

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.