bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Безоплатна правова допомога на КПВВ «Новотроїцьке»
27.03.2018

З жовтня 2017 року на КПВВ «Новотроїцьке» Донецької області функціонує виїзний пункт надання правової допомоги Волноваського бюро правової допомоги Маріупольського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги, в якому працівники Бюро, відповідно до Закону України «Про безоплатну правову допомогу», надають безоплатну правову допомогу (консультування за правовими питаннями, допомога в складанні скарг, заяв, звернень та інших документів не процесуального характеру) громадянам, які перетинають лінію зіткнення, а також мешканцям сусідніх населених пунктів (Ольгінка, Новотроїцьке, Березове тощо).

Пункт правової допомоги працює за графіком: понеділок – п'ятниця, з 10 до 15 години.

Графік роботи пункту та інша інформація  щодо його діяльності міститься також безпосередньо на КПВВ.

Правова допомога надається усім звернувшимся працівниками Бюро – головними спеціалістами, за фахом юристами, які мають належну правову кваліфікацію, значний досвід роботи у різноманітних сферах юридичної діяльності.

Громадяни, які звертаються за правовою допомогою, в більшості, з окупованих територій України, їх певною мірою цікавлять питання внутрішнього переміщення, отримання довідки  внутрішньо переміщеної особи (ВПО), оформлення паспортів громадянина України, його обміну, відновлення або втрати, встановлення факту народження або смерті на тимчасово окупованій території України, порядку оформлення дозволу на перетин лінії зіткнення, отримання пенсій, соціальних виплат, державної допомоги.

Звертаються також з питань встановлення фактів на окупованій території, які мають юридичне значення, тобто народження або смерті особи, каліцтва, родинних відносин, реєстрації-розірвання шлюбу, відновлення судових проваджень.

Громадяни, які мешкають на території України, отримують правові консультації у сфері трудових, майнових правовідносин, судового та виконавчого провадження, оскарження неправомірних дій службових осіб органів державної влади та управління.

Лише у поточному році за правовою допомогою до працівників Бюро у виїзному пункті звернулося понад 200 осіб.

За безоплатною правовою допомогою, юридичними консультаціями та роз'ясненнями законодавства звертайтесь до установ системи безоплатної правової допомоги :

- Маріупольський місцевий центр з надання безоплатної правової допомоги : м. Маріуполь, вул. Нахімова, 82, (0629) 474 - 695

Контакти

  • Волноваське бюро правової допомоги
  • (06244) 4-15-50
  • м. Волноваха вул.Центральна 43

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.