bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Харків’яни створили 9 мультфільмів про рідне місто
27.03.2018

Харків’яни протягом дня зняли серію мультфільмів на тему «Харків – моє Європейське місто».

Цілий день десять учасників/ниць майстерні провели за незвичною роботою. З допомогою тренерів фестивалю анімації “Равлик-фест” вони створювали мультфільми. Для цього вони побудували місто своєї мрії з пластиліну, кольорового паперу, фольги та журнальних вирізок.

Щоб обрати тему для кожного мультфільму, було проведено мозковий штурм, вправи на креативність, аналіз, але обирати все ж довелось самотужки. А ви колись задумувались, яким хочете бачити своє місто в майбутньому, які цінності повинні в ньому втілитись, які пріоритети в його розвитку для вас важливі? Коли доводиться обмежуватись лише однією рисою міста, доводиться сильно замислитись. Яким повинен бути Харків, щоб стати європейським? Культурним, толерантним, науковим, студентським, сучасним, екологічним та головне залишитись самобутнім.

Саме такі теми обрали для майбутніх мультфільмів харків’яни, та взялись до створення сценарію, героїв, фонів, записували аудіо, фотографували, міняли концепції, переробляли, монтували, передивлялись, допомагали одне одному, спілкувались та домовлялись.

Загалом на майстерні було створено дев’ять творчих робіт, які вже скоро зможуть побачити всі бажаючі. Також мультфільми будуть представлені на Всеукраїнському фестивалі анімації “Равлик-фест” в Бердянську 8-10 червня.   

Захід відбувся за підтримки Team Europe Kharkiv, представництва Європейського Союзу України і Східноукраїнського представництва Міжнародного фонду ”Відродження”

Контакти

  • Всеукраїнський фестиваль анімації ”Равлик-Фест”
  • https://www.facebook.com/ravlykfest/

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.