bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

На Луганщині ремонт доріг проводиться під контролем громадськості
04.04.2018

Громадською організацією «Суспільна служба правової допомоги» в рамках проекту «Муніципальна варта: ремонт доріг на Луганщині під контролем громадськості» було розроблено інтерактивну карту «Дорогі дороги Луганщини - скільки коштує ремонт доріг в твоєму місті?».

Карта стане корисним онлайн інструментом візуалізації бюджетних витрат на ремонт доріг в Луганській області, окрім цього мешканці зможуть додавати на карту проблемні ділянки доріг, які потребують ремонту, а юристи нашої організації формуватимуть офіційні звернення до ОМС з цього приводу та контролюватимуть вирішення цих питань.

«Найперше, слід чітко усвідомлювати за рахунок яких коштів будуть проводитись ремонтні роботи. Враховуючи обсяги фінансування, вибравши ділянки з найгіршим станом дорожнього полотна, ми побачимо повну картину. У цьому році на ремонт доріг виділено чимало коштів, але і їх недостатньо для повного вирішення проблеми якості дорожнього покриття в області. Проаналізувавши дані внесені нами до інтерактивної карти громадськість може з’ясовувати чому саме у визначених ділянках проводитиметься ремонт, співставити якість та об’єм проведених робіт з затраченими на це коштами, у разі невідповідностей звернутись до органів влади із відповідними запитами чи скаргами і таким чином особисто контролювати весь процес і забезпечити  максимально ефективне виконання ремонту доріг, адже це буде найкращим запобіжником щодо можливих зловживань» - зазначив юрист ГО “Суспільна служба правової допомоги”  Максим Боков.

Проект «Муніципальна варта: ремонт доріг на Луганщині під контролем громадськості» реалізується ГО «Суспільна Служба Правової Допомоги» за підтримки Фонду сприяння демократії Посольства США в Україні. Погляди учасників заходу не обов’язково збігаються з офіційною позицією уряду США.

Контакти

  • ГО «Суспільна Служба Правової Допомоги»
  • [email protected]
  • +380 99 064 96 54
  • http://www.m-varta.org.ua/
  •  https://www.facebook.com/sspd.lug/

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.