bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Студентський світ без кордонів
05.04.2018

30 березня 2018 року в бібліотеці УІПА міста Бахмут стартував форум лідерів молодіжного студентського самоврядування «Студентський світ без кордонів», організований Громадською Організацією «Студентська молодь Бахмута» на чолі з Ткаченком Владиславом, за підтримки молодіжного центру FreeDOM HUB.

Молодіжний центр зараз активно розвиває свою медіабазу, тому випуск блога був присвячений саме цим актуальним та важливим подіям.

Форум зібрав представників усіх студентських активів міста, лідерів, які готові змінювати, активістів, які можуть і будуть змінювати на краще наше місто і країну. Молоді, але вже такі амбітні та цілеспрямовані люди, поділилися своїми цілями, цінностями, розповіли своїм колегам що рухає ними і яких результатів вони хочуть досягти. І це був тільки  перший день.

Ректор УНППІ УІПА  Коломієць Валерій Віталійович подякував всім учасникам за активніть, за сміливу та впевнену позицію, бажання робити зміни, а також зауважив, що і надалі буде підтримувати всі проекти своїх студентів, сприяти успішній реалізації. 
Представник молодіжного центру FreeDOM HUB, Діана Шароді, розповіла про ініціативу, про проекти, які підтримує Хаб, та запросила усіх учасників до взіємодії не тільки в рамках форуму, а й поза межами своїх навчальник закладів. Адже мета хабу -  підтримувати та допомагати в реалізації молодіжних ініціатив, які сприяють покращенню умов освіти та розвитку у Бахмуті. 
 

Контакти

  • ГО «Студентська молодь Бахмута»
  • МЦ FreeDOM HUB
  • [email protected]
  • https://www.facebook.com/HUBFreeDOM/

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.