bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

У Луцьку відбулася презентація проекту «Я Маю Право!»
18.04.2018

17 квітня 2018 року у приміщенні Центру по просуванню енергоефективних технологій «Green Point» відбулась зустріч партнерів правопросвітницького проекту «Я маю право!» з керівниками ОСББ міста Луцька.

Доступно і цікаво проект представляли спеціалісти Головного територіального управління юстиції у Волинській області. Зустріч у місті Луцьку організовано в рамках співпраці Міністерства юстиції України та Мережи ХАБів громадянського суспільства, діяльність яких підтримується ПРООН в Україні.

У Волинській області організацією ХАБом виступає Обласна молодіжна громадська організація «Волинський Інститут Права».

Захід відкрив представник ХАБу, експерт з реформування житлово-комунального господарства – Лавринюк Петро Петрович.

Про проект та його можливості розповіла Богдана Долгополова – головний спеціаліст зв’язків з громадськістю Головного територіального управління юстиції у Волинській області. «Знаю, дію, захищаю» - основний слоган проекту, як зазначила пані Богдана, а вся робота спрямована на те, щоб якомога більше людей знали про свої права. В межах проекту робота проводиться з різними цільовими групами, і навіть із дошкільнятами.

Найбільш відомими ініціативами в межах проекту, які вже успішно зарекомендували себе, є «Маски Шоу стоп» (протидія рейдерству), «Чужих дітей не буває» (захист прав дітей та матерів), «Хабар за навчання стоп» (освіта без корупції), «Зупини насильство» (попередження та протидія насильству) та інші.

Крім того, головний спеціаліст Управління державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції Юрій Дуда надав консультації головам ОСББ міста Луцька з юридичних питань, які виникали у них під час заходу.

 

Контакти

  • ВОГО «Асоціація підтримки та розвитку об’єднань співвласників багатоквартирних будинків та органів самоорганізації населення»
  • [email protected]
  • 0332 785 952

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.