bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Голос жінки має силу - проект розпочався у Сєвєродонецьку
02.06.2018

Проект з відновлення миру та діалогу для внутрішньо переміщених жінок «Голос жінки має силу 2018» розпочав свою діяльність в м. Сєвєродонецьк.

У партнерстві з Сєвєродонецькою міською радою розпочав свою діяльність проект з відновлення миру та діалогу для внутрішньо переміщених жінок «Голос жінки має силу 2018», який об’єднав навколо себе сім областей: Луганську (м. Сєвєродонецьк), Закарпатську (м. Ужгород), Дніпропетровську (Дніпро), Чернівецьку, Запорізьку, Харківську та Сумську. Програма реалізується Фундацією прав людини (Human Rights Foundation) за підтримки Institut für Auslandsbeziehungen (ifa) та Міністерства закордонних справ ФРН.

У першій Школі-тренінгу «Правозахист та цифрові адвокаційні кампанії», яка проходила з 24 по 27 травня в тренінговому центрі «Mama Cares» (Київська область), взяли участь троє представників від Сєвєродонецька.

Тренерами виступали Євген Полтенко, Віталій Бабіка, експерти-правозахисники Мережі правового розвитку, та Роман Лихачов, експерт Чугуївської правозахисної групи.

За чотири дні тренінгу були проведені інтерактивні лекції на теми «Види адвокаційних кампаній з захисту прав людини, їх підготовка та вирішення можливих проблем», «Судовий захист як складова адвокаційної кампанії», «Електронні можливості для планування різних видів адвокаційних кампаній та їх просування». Для глибшого дослідження цих тем учасники мали змогу працювати в невеликих групах, а потім презентувати свої кейси для загального обговорювання.

Друга Школа-тренінг, присвячена Резолюції ООН № 1325, миротворчості та блогерству, стартувала 29 травня. Попереду ще дві: «Гучніше слів: як стати блогером» та «Арт-терапевтичні техніки у вирішенні конфліктів і миротворенні».

Контакти

  • +380501676818
  • Фундація прав людини

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.