bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Концерт в для вихованців білоцерківського дитячого будинку-інтернат
30.08.2018

Для вихованців білоцерківського дитячого будинку-інтернат  приємним сюрпризом став справжній  концерт надзвичайно талановитих артистів.

Під кінець літа, а саме 29 серпня, актив громадської організації «ФОНД ГРОМАДИ БІЛОЦЕРКІВЩИНИ» разом з друзями-артистами влаштували справжній концерт для хлопчиків, що виховуються та проживають в спеціалізованому дитячому будинку інтернат міста Біла Церква. Не зважаючи на досить похмурий і дощовий день все вдалося, бо для хороших справ погода перешкода. Вранці дружня творчо-креативна команда виїхала з Києва, по дорозі забрали ведучу і тез райдер, під’їхавши до закладу, швиденько підключилися і почали. 

              Для дітлахів приємним сюрпризом став справжній  концерт надзвичайно талановитих артистів, що стали вже справжніми друзями і постійно підтримують подібні заходи: співак, композитор, аранжувальник, меді експерт, одним словом – маестро  і просто хороша людина - Алексей Сагаловский та його старанна учениця, дівчинка, що попри свій досить юний вік має низку відзнак - Лауреат Всеукраїнської премії «Талант року – 2017» і «Скарб України», «Яскраві діти України» - Каріна Сотченко, запальні, драйвові, енергійні, мега обдаровані дівчата, що співають на двадцяти мовах світу і попри свій шалений графік встигають ще й приїхати до діток  – дует «Анна-Марія». Талановита українська дизайнерка, прекрасноі душі дівчина  – Жанет фон Клінген привезла одяг зі своєї авторської колекції, який передали дівчаткам з білоцерківської спец установи «ЛАСТІВОНЬКА», а вела програму найінтелігентніша, найкреативніша ведуча Білої Церкви, також світлої душі людина  - Вікторія Кармазін-Бурлака. Концерт дійсно вдався, пісні, танці, оплески, шире спілкування, а в результаті - ширі усмішки дітей та емоції, які ні Щ чим не порівняти, все вийшло на славу. 

          Ініціаторка святкового го заходу, голова громадської організації «ФОНД ГРОМАДИ БІЛОЦЕРКІВЩИНИ» - Надія я Карпенко, сердечно дякує всім, хто долучився до благої справи: талановитим артистам і творчим особистостям  за супер позитивний настрій, що подарували дітям, за логістику - депутату міської  ради і просто хорошій людині  Андрію Петровичу Королю, за смачний обід - другу і однодумцю, директору «Біла Вежа» - Віктору Шараварі. За поширення новин про соціально важливі заходи, подяка нашим інформаційним друзям: ТК «ГЛАС», «BamBarBia.TV», «ОБОЗРЄВАТЄЛЬ»,  Український форум благодійників, Асоціація благодійників України, портал суспільно активних громадян - ГУРТ, БЦ – Слухи, «Громадська думка», «Майдан Брок». 

           Ось так, разом, об’єднавшись всі без винятку причетні до святковоі події створили справжнє незабутнє свято для особливих діток. Надія Карпенко зазначає: «Щоразу коли до них приїжджаю, не перестаю захоплюватися їх талантами, хтось малює, хтось вишиває, плете, майструє (один хлопчик навіть пропонував взуття полагодити, якщо треба),а п’ятеро з них об’єдналися в гурт і назвали себе - «Половина серця», хочуть виступити на великій сцені, вже думаю  як здійснити дитячу мрію. Одним словом вони - незрівнянні і абсолютно такі як всі. Безперечно, кожен з цих дітей є особистістю, а українському суспільству треба дивитися на них як на рівних, ніяких бар’єрів немає бути! Бо всі ми різні, проте заслуговуємо на однаково дружній світ. Навіть назва нової пісні Олексія Сагаловського - «Я поруч», дає розуміти те, наскільки добріший і прекрасніший світ, коли ми разом, коли ми спільні». 

      

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.