bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Турнір з воркауту зібрав прихильників вуличного спорту у Новогродівці
03.09.2018

У Новогродівці з 21 по 31 серпня на міському стадіоні пройшов турнір з воркауту під назвою «Прояви себе». До участі в змаганнях долучилися місцеві спортсмени та всі бажаючі, хто прагне вести активний та здоровий спосіб життя.

Учасники продемонстрували гарну фізичну форму, виконавши ряд вправ на турніку та брусах. Це було справжнє свято сили духу та тіла, витривалості та людської краси.

Переможці та призери отримали пам’ятні призи, а учасники – грамоти. Координатор Платформи ініціатив «Move» Антон Кухлєв запропонував присутнім спортсменам та всім поціновувачам цього руху створити локальну громадську організацію для просування ідей воркауту у місті та популяризації здорового способу життя серед мешканців. Було прийнято рішення найближчим часом провести установчу зустріч з даного питання.

«Ми проводили цей турнір для популяризації здорового способу життя, демонструючи наочний приклад вуличних спортсменів. Воркаут, тобто вуличне тренування, це найбільш доступний та масовий вид спорту. Люди мають змогу підтримувати своє здоров’я, знаходячись будь-де. Головне – бажання, а можливість є завжди. На турнірі місцеві воркаутери продемонструвати власні досягнення та знайшли однодумців. Ми раді, що завдяки проекту з’являється гарна перспектива розвивати спорт та фізичну культуру в нашому місті. До речі, ми ще готуємо подарунок для спортсменів. В рамках проекту у Новогродівці ми встановимо вуличні тренажери», – коментує координатор Платформи ініціатив «Move» Антон Кухлєв.

Турнір з воркаут «Прояви себе» організували ГО «Нова Дружківка» в партнерстві з платформою ініціатив «Move» та відбувся в рамках Проекту «Зміцнення громадської довіри» (UCBI II), що фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID).

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.