bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Єдиний в Україні Гендерний музей потребує допомоги
10.09.2018

Унікальний, єдиний в Україні та Східній Європі Музей жіночої та гендерної історії, що знаходиться в Харкові, потребує нашої допомоги в облаштуванні приміщення, аби стати креативним простором для діалогу. 

Його команда почала збір коштів через “спільнокошт”, і кожна та кожен із нас може докласти звсім небагато зусиль, аби цей музей запрацював із новою потужністю, аби в ньому було достатньо простору для всіх, хто прагне знань.

Зародився музей ще в 2006 році. Його ініціаторкою, а тепер директоркою є Тетяна Ісаєва. Станом на сьогодні музей нараховує більше 3000 експонатів, які розповідаю історію сприйняття суспільством місця і ролі жінок і чоловіків із давніх-давен і до сьогодні, демонструють, як з’являються гендерні стереотипи і міфи.

Gendermuseum — це інтерактивний музей, де кожен і кожна можуть перевірити рівень своєї гендерної чутливості. Дізнатися про нього більше можна за посиланням: http://gendermuseum.com/

У чому полягає проект зі збору коштів і наскільки це важливо - читатйте тут: https://na-starte.com/project/gendermuseum-prostir-dlya-dialogu#/. Також за цим посиланням можна зробити свій посильний внесок. 

Навіть ваші 20 грн можуть стати вирішальними! 

 

 

 

Контакти

  • http://gendermuseum.com/

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.