bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

У Чаплинській громаді відкрили оновлений соціальний центр для мешканців
29.10.2018

26 жовтня в смт. Чаплинка, що на Херсонщині, відбулося відкриття модернізованого соціального центру. 

Ініціатором заходу виступила громадська організація «Відокремлений підрозділ «Чаплинська ліга соціальних працівників України», яка активізує громаду, об’єднує зусилля місцевих жителів та влади для допомоги тим, хто цього найбільше потребує.

Протягом всього дня численні відвідувачі дізнавалися, як завдяки активістам і волонтерам в приміщення центру вдихнули нове життя. Для максимального врахування потреб різних соціальних і гендерних груп його було зроблено багатофункціональним. Тепер члени громади можуть безкоштовно займатися тут фізичними вправами на сучасних тренажерах, користуватися банком вживаних речей або опановувати соціальне підприємництво.

Під час заходу провели благодійний розпродаж - були реалізовані екосумки, які виготовила Наталієя Шишова, представниця «Чаплинської ліги соціальних працівників України». Олексій Фаустов, Чаплинський селищний голова, став першим покупцем, а виручені кошти громада спрямує на потреби центру.

Тетяна Беспалько, інша активістка організації, поділилася планами щодо застосування спортивного інвентарю, який відтепер доступний для всіх охочих: «Користь від них отримають всі, зокрема наші хлопці – ветерани АТО.  А також молоді мами, які тут зможуть одночасно підтримувати фізичну форму та доглядати за маленькими дітьми. Я раніше займалася фітнесом, тож з радістю стану їх інструктором».

Сергій Шишов, місцевий юний волонтер, також у захваті від нових можливостей для фізичного розвитку та свої причетності до цих змін. «Ми з батьком допомагали ремонтувати приміщення та встановлювати тренажери, тож тепер із задоволенням займатимусь тут. Багато з моїх друзів також ходитимуть сюди».

 ГО «ВП «Чаплинська ліга соціальних працівників України» реалізує проект «Розвиваємось заради змін в громаді» у рамках проекту «Голос громади в місцевому самоврядуванні», який виконує ГО «Громадський центр «Нова генерація», регіональний партнер програми USAID DOBRE у Херсонській області.

Контакти

  • Філенко Костянтин
  • грантменеджер ГО “ГЦ “Нова генерація”
  •  [email protected]

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.