bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Учасники стажування дізнались про позитивний досвід Миргорода у реалізації проектів розвитку
05.11.2018

31 жовтня 2018 р. відбувся візит представників громад Полтави і Хоролу до м. Миргород за програмою стажування «Вивчення досвіду міста Миргород Полтавської області щодо реалізації проектів місцевого розвитку та програми розвитку малого підприємництва».

Начальник відділу економічного прогнозування та туризму Миргородського виконкому Оксана Голуб виступила з лекцією про стратегічне планування як механізм ефективного економічного розвитку. Потім присутні заслухали начальника відділу споживчого ринку та підприємництва Світлану Гаври щодо ситуації з конкурентоспроможністю малого та середнього підприємництва у м. Миргород.

Прикметно, що в цьому місті вже реалізовується Стратегія сталого розвитку субрегіону до 2028 року на основі договору про співробітництво громад та за підтримки українсько-канадського Проекту «Партнерство для розвитку міст» (ПРОМІС).

В рамках круглого столу Академії бізнесу підприємці Миргорода Олена Булойчик та Інна Ковальська ділилися порадами успішного започаткування бізнесу.

Представники виконавчого апарату Миргородської міської ради Тетяна Усик та Оксана Бессонова, поділилися досвідом, як залучати інвестиції та використовувати механізми заохочення підприємців до пайової участі в розвитку та розбудові інфраструктури міста. Варто відмітити, що в Миргороді успішно діє бюджетна програма підтримки малого підприємництва, чим зацікавились учасники стажування із Хоролу.

Наостанок, Центру надання адміністративних послуг виконавчого комітету Миргородської міської ради Оксана Володимирівна Коротіна провела екскурсію, як працює місцевий Центр надання адміністративних послуг.

Організатор заходу - Регіональний фонд підтримки підприємництва по Полтавській області в рамках спільного проекту Асоціації міст України та Федерації канадських муніципалітетів (ФКМ) «Партнерство для розвитку міст» (ПРОМІС).

Прес-центр Регіонального фонду

підтримки підприємництва

по Полтавській області

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.