bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Кампанія зі збору коштів на підтримку створення Інтерактивної вистави: «Запитай мене: Хто я?»
22.11.2018

Інклюзивна театральна студія імпровізації «Далі Буде» працює з 2016 року і проводить інтерактивні перформанси, граючи історії з життя людей. Студія об’єднує людей різного віку, статі, гендерної ідентичності, національності,  можливостей, представники різних громад та спільнот.

Студія направлена на:

- творчий розвиток людини, її мислення, тіла, емоцій;

- подолання стереотипів та упередження щодо різних соціальних груп;

- розширення світогляду, сприйняття різноманіття.

За два роки існування було проведено декілька інклюзивних перформансів в Національному музеї Тараса Шевченка, Фестивалі «Арт-Плейбек. Разом», реабілітаційних Центрах, заходах Мистецького Арсеналу. Реалізовано декілька проектів: інтерактивні постановки з елементами документального та плейбек-театрів «Історії поза часом», перформанс-імпрвізація «Історії, народжені поезією», де звучали вірші Т. Г. Шевченко жестовою мовою та відігравалися почуття глядачів, як відгук на вірші поета.

Настав час рухатись далі! Ми будемо створювати виставу на основі історій з життя учасників Студії, яка допоможе людям більше зрозуміти один одного, зняти соціальні маски, а потім презентуємо цю виставу глядачам і зіграємо їх почуття та історії щодо побаченого. І для цього ми вирішили об’єднати дві методики: документальний театр та плейбек-театр.

Для чого нам це потрібно? Історії розкривають світ іншої людини,  допомагають долати стереотипи та упередження по відношенню до різних соціальних груп. Ми хочемо навчити більше людей цінувати різноманіття.

Що нам для цього потрібно? Для створення вистави нам потрібні: театральний реквізит, музичні інструменти, світлове та звукове обладнання, послуги тренерів , фотографа та відеографа, дизайнера. Також ми плануємо гастролі (проїзд, проживання, харчування).

Тому ми запустили  кампанію зі збору коштів на Razomgo  та чекаємо на вашу фінансову підтримку.

Підтримати проект можна за посиланням https://razomgo.com/projects/Interaktivnyy-performans-Sprosi-menya-kto-ya?fbclid=IwAR12BsgWdCn-zYrMlUVDoLbjan7pGy2ttoDZzdRKK1pQdSJQa427J2aaGPI

Контакти

  • Тамара Наук 0972260786
  • Наталія Вайнілович 0930477119

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.