bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Патрульним поліцейським – про права людини
13.12.2018

З нагоди Міжнародного дня прав людини та в рамках Всеукраїнського тижня права з працівниками Управління патрульної поліції в Харківській області було проведено інформаційно-просвітницький захід.

До Управління завітав регіональний координатор Мандрівного фестивалю Docudays UA в Харківській області правозахисник Юрій Чумак. Він представив увазі патрульних стрічку «Вихідний» з репертуару Docudays UA, після перегляду якої обговорили проблематику забезпечення свободи мирних зібрань у сучасній Україні.

Також правозахисник та правоохоронці розібрали, що таке «верховенства права», «дискримінація» та «стигма», хто відноситься до вразливих груп суспільства. Було розглянуто низку практичних ситуацій, в яких працівникам поліції необхідно було знайти такий алгоритм дій, який би дозволив виконати свій службовий обов’язок та при цьому не порушити права людини.

Оскільки, відповідно до Закону, Національна поліція служить суспільству шляхом забезпечення охорони прав і свобод людини, протидії злочинності, підтримання публічної безпеки і порядку.

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.