bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

На Донеччині презентували платформу правових консультацій «WikiLegalAid
14.12.2018

 «WikiLegalAid» - це довідковo-інформаційна платформа правових консультацій, яка дає можливість знайти відповіді на найактуальніші правові питання.

Вона була створена з метою надання якісних правових консультацій співробітниками системи безоплатної правової допомоги. Зараз скористатися можливостями платформи «WikiLegalAid» може кожен хто має доступ до мережі Інтернет.

«WikiLegalAid» це:

  • Систематизовано – вся інформація в базі розташована таким чином, щоб знайти консультацій за певною тематикою було зручно та легко.
  • Актуально – процес оновлення правових консультацій триває постійно; інформація, що міститься в базі включає в себе і нові зміни в законодавстві, і зміни в судовій практиці.
  • Вичерпно – за допомогою бази правових консультацій можна знайти вичерпну інформацію з правового питання, а також судову практику та зразки судових документів.
  • Доступно – незалежно від того де Ви знаходитесь (в дома, на роботі, в віддаленому районі) у Вас є доступ до якісної правової інформації,

Крім того «WikiLegalAid» це:

•          Просто – знайти актуальну інформацію з багатьох правових питань тепер можна на єдиній базі правових консультацій, що містить як посилання на актуальну законодавчу базу, так і практичні рекомендації від фахівців системи БПД.

•          Безкоштовно – доступ до всіх правових консультацій бази є безкоштовним для користувачів платформи.

  • Для всіх – базою правових консультацій можуть користуватись як практикуючі юристи, студенти-правники, правозахисники, так і пересічні громадяни. Консультація сформована так, що відповідь буде зрозуміла усім.

Яке наповнення бази правових консультацій «WikiLegalAid»?

В базі правових консультацій міститься більше 1400 консультацій на найактуальніші правові питання з якими звертаються клієнти до системи БПД. Окрім правової інформації в них міститься судова практика та зразки правових документів.

База правових консультацій містить статті у відповідності до галузей права.

База правових консультацій була створена на основі найактуальніших та найпоширеніших питань з якими звертаються громадяни до системи БПД.

Працівники системи БПД систематично використовують базу правових консультацій «WikiLegalAid» для надання первинної правової допомоги. При чому системою БПД вже було надано більше 1 200 000 правових консультацій.

Для того щоб скористатися базою правових консультацій достатньо ввести в пошукову строку на головній сторінці «WikiLegalAid» ключове слово або частину слова (корінь слова) і поставити знак «*», що звузить пошук.

Пошук видає перелік консультацій, які містяться в базі.

Здійснення пошуку також можливе через структуру категорій «WikiLegalAid» за галузями права. Скориставшись таким шляхом пошуку можна побачити всі галузі права за якими містяться правові консультації в базі.

За безоплатною правовою допомогою, юридичними консультаціями та роз’ясненнями законодавства звертайтесь до установ системи безоплатної правової допомоги:  

  • Краматорський місцевий центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги - м. Краматорськ, вул. Академічна, буд.20, тел:(099) 266-91-62 
  • Маріупольський місцевий центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги - м. Маріуполь, пр. Нахімова 82, тел :(0629)474-695,

Єдиний телефонний номер системи безоплатної правової допомоги0-800-213-103

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.