bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Де у Рівному є відкритий простір для мистецьких подій та взаємодії творчих особистостей?
27.12.2018

У мережі бібліотек міста. Так, щотижня на базі бібліотек Рівного проходять тематичні заходи, присвячені виходу книг чи іншим важливим датам. А незабаром відбудеться презентація онлайн-сервісу для створення електронних книг.

Щоб дізнатися, коли саме, та не пропустити, завітайте до бібліотек Рівного – а їх є десять – на заплановані події найближчим часом або зайдіть на сайт. Ми хочемо, щоб у бібліотеках міста відбувалося ще більше цікавих подій, на які залюбки приходили б рівняни. Щоб письменники проводили тут презентації своїх книг. Щоб читачі були ще активніші та відвідували ці презентації.

Тому у 2018 році мережа бібліотек Рівного запускає онлайн-майданчик, де письменники зможуть створювати свої електронні книги та ділитися ними зі ще більшою кількістю читачів.

Ми сподіваємося на те, що ще більше письменників і науковців міста тісно контактуватимуть з бібліотеками, а наші постійні відвідувачі проводитимуть тут ще більше часу. Ми віримо, що з кожним новим кроком розвитку до бібліотек міста приєднуватимуться митці з інших сфер культури та проводитимуть тут цікаві міжсекторальні заходи.

Про сервіс макетування електронних книг та те, як саме ним користуватися, рівненські автори можуть дізнатися у центральній міській бібліотеці ім. В.Г. Короленка за адресою: Рівне, вул. Київська, 44, район автовокзалу.

Найближчим часом у мережі бібліотек пройде презентація цього онлайн-сервісу і розпочнеться тестування його можливостей авторами. Щоб бути в курсі події, стежте за новинами на сайті Централізованої бібліотечної системи.

Проект онлайн-майданчика для макетування електронних книг для рівнян було реалізовано у рамках громадського бюджету Рівного, як переможець конкурсу проектів місцевих ініціатив.

Більше – на сайті (rivnecbs.com.ua/)централізованої бібліотечної системи Рівного.

Контакти

  • Наталя Богданець

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.