bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Зустріч «Посилення, розбудова спроможності та підтримка жіночих НУО Рівненщини та Чернігівщини»
30.01.2019

25 січня 2019 року в місті Рівному ГО «Єдність» провела підсумкову зустріч в рамках проекту «Посилення, розбудова спроможності та підтримка жіночих НУО Рівненщини та Чернігівщини».

Запрошені були жінки-активістки та представниці жіночих НУО, членкині робочої групи по створенню Міжрегіональної мережі обміну та підтримки жінок-лідерок, також в режимі скайп-конференції були представниці жіночих НУО з Чернігівщини.

Присутні обговорили етапи проведення заходів в рамках Мережі, ознайомились з Стандартами роботи Міжрегіональної мережі обміну та підтримки жінок-лідерок. Також намітили подальші плани функціонування Міжрегіональної мережі обміну та підтримки жінок-активісток.

ГО “Єдність”, Громадська організація ” Спілка жінок Куликівщини” і Український Жіночий Фонд / Ukrainian Women’s Fund дякує всім учасницям проекту. Впевнені, що даний проект принесе вагомий внесок в розвиток в громадській діяльності та забезпечення рівних прав і можливостей для жінок в усіх сферах суспільного життя України.

Цей захід проходить в рамках проекту «Посилення, розбудова спроможності та підтримка жіночих НУО Рівненщини та Чернігівщини», який реалізовується Громадською організацією «Рівненська федерація малого та середнього бізнесу «Єдність» за підтримки Міжнародного благодійного фонду «Український жіночий фонд»

Контакти

  • http://ngo-ednist.com.ua/2019/01/25/pidsumkova-zustrich-v-ramkah-proektu-posylennya-rozbudova-spromozhnosti-ta-pidtrymka-zhinochyh-nuo-rivnenshhyny-ta-chernigivshhyny/

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.