bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

На Донеччині студенти дізнались про переваги медичної реформи
11.02.2019

6 та 7 лютого в Слов’янську і Краматорську пройшли лекції на тему «Медична реформа на місцевому рівні - роль медіа та молоді». Експерт ГО «Агенція демократичного розвитку Донбасу» Лілія Дудник розповіла про стан впровадження медичної реформи, головні новації і виклики успішної імплементації медичної реформи в Україні.

На думку організаторів, саме молодь може стати рушійною силою медичної реформи, яка здатна позитивно приймати нові зміни та поширювати цю інформацію серед батьків, колег та друзів, активно використовувати ті можливості, які надає реформа вже зараз.

Покращити стан галузі зможуть лише системні зміни, що запропоновані та втілюються медичною реформою. “Вперше в українській медицині з’являється поняття конкуренції між лікарями та між медзакладами, від чого виграє пацієнт. Адже обсяг фінансування залежатиме від кількості пацієнтів, які виберуть лікарів цього закладу шляхом подання декларації. А чим більше грошей з’явиться в медзакладі, тим кращі там надаватимуться послуги”, – підкреслила Лілія Дудник. 

Проект «Комунікаційна кампанія «Медична реформа на Донбасі - просто про складне» здійснюється ГО «Агенція демократичного розвитку Донбасу» за підтримки Фонду роитку ЗМІ Посольства США в Україні.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.