bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Друга зустріч учасників проекту «Розвиток компетенцій із цифрової грамотності для НУО» в Мадриді
04.03.2019

Протягом 26-27 лютого в Мадриді відбулася друга зустріч учасників проекту «Розвиток компетенцій із цифрової грамотності для НУО» (DLNGO). Його мета полягає в обміні найкращими практиками між організаціями, які працюють у сфері освіти з питань цифрової грамотності, щодо розробки та впровадження навчальних програм, адресованих сектору неурядових організацій.

Покращення компетенцій цифрової грамотності працівників і волонтерів НУО є одним із вирішальних моментів у розбудові їхньої спроможності зміцнювати громади і розвивати нові соціальні та економічні можливості для всього громадянського суспільства.

Під час другої зустрічі, яка відбулася в башті ILUNION в Мадриді, партнери проаналізували навчальні ініціативи, які вони впроваджують, і можливості їх масштабування в інших країнах.

Консорціум, що очолює французька неприбуткова організація «Les Ateliers du Bocage», утворений мережевими партнерами TechSoup із Австрії (Fundraising Verband Austria), Боснії і Герцеговини (Fondacija Mozaik/Masta), Іспанії (ILUNION Tecnología y Accesibilidad), Італії (Socialtechno), Польщі (Fundacja Techsoup) та України (Ресурсний центр ГУРТ).

Довідково

Перше засідання консорціуму відбулося 30-31 жовтня 2018 року в Парижі. Ця зустріч спрямовувалася на визначення пріоритетних тем для подальшої роботи. DLNGO (від англ. Digital Literacy Competences Development for NGOs – Розвиток компетенцій із цифрової грамотності для НУО) – проект Erasmus +, Європейської програми в галузі освіти, навчання, молоді та спорту на період 2014-2020 років. Фінансування надане Agence Erasmus+ France/Education Formation

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.