bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Команда «Ти потрібен Україні» шукає нових членів та активістів
05.03.2019

Команда «Ти потрібен Україні» шукає нових членів та активістів.

Ми, команда ГО “ТИ ПОТРІБЕН УКРАЇНІ” (код ЄДРПОУ 40112590), шукаємо нових членів та активістів.

Ми плануємо створити філії в кожному обласному центрі, тому шукаємо членів по всій території Україні. Шукаємо як тих осіб, що бачать себе керівниками (лідерами) філій, так і тих, хто бачить себе в команді створених філій.

Коротко про нас: наш сайт - uny.org.ua (в процесі розробці), на ФБ Ви можете нас знайти за адресою: https://www.facebook.com/ngouny/ (не забувайте лайкати)

Метою діяльності є захист прав людини та юридичних осіб, євроінтеграція (при бажані можна ознайомитись зі Статутом Організації та іншими документами).

Організація створена в 2015 році в м.Івано -франківську, зараз юридична адреса в м. Дніпро. Є 6 діючих філій - Івано- Франківська обласна, Дніпропетровська обласна, Сумська обласна, Луганська обласна, Закарпатська обласна та Запорізька обласна.

Наразі реалізуємо декілька проектів під фінансуванням (наприклад, зараз проект відносно виборів у ВРУ за сприянням Посольства США в Україні), постійно подаємо власні ініціативи для отримання підтримки з боку міжнародних організацій, органів місцевого самоврядування тощо.

Наша Організація є співзасновником, керівниця нашої Організації є керівницею Громадської спілки “Сильніші разом”, що об’єднує організації (наразі 22), що працюють в рамках захисту ВПО та ветеранів АТО.

Не є політизованими, але співпрацюємо з різними політичними силами з метою адвокації/лобіювання інтересів відповідних категорій громадян, внесення законопроектів та змін до локальних актів тощо.

Що ми можемо запропонувати Вам?

1) Ми підтримуємо розвиток членів Організації, тому сприяємо навчанню;

2) Ми сприяємо, щоб Ви змогли реалізувати той напрямок діяльності, який Вас цікавить, для цього будемо сприяти, щоб Вас:
2.1. залучати у будь які робочі групи/громадські ради тощо органів центральної влади та/або органів місцевого самоврядування;
2.2.реалізації ваших ідей під гранти + залучення вас в них;

3) В нас можна пройти стажування/практику по Вашому напрямку освіти, ми можемо Вам оформити відповідні документи про проходження стажування та/або практики.

4) Фінансове забезпечення: якщо Вашу ідею підтримують, Ви зможете її реалізувати з оплатою праці. В такому випадку це можна сприймати, як повноцінну роботу, яка ще приносить Вам задоволення (звичайно, офіційно оформлення та сплата податків).

Що ми вимагаємо від Вас?

1) сплату членських внесків, оплата з наступного місяця після реєстрації - перший місяць в команді спілкуємось, спостерігаємо, пробуємо та вирішуємо для себе подальшу участь в організації (50 грн. в місяць, сплачуються на рахунок Організації, звітуємо перед податковою). Можливо заміна сплати грошових коштів на окремий вид діяльності, який Ви можете запропонувати Організації (наприклад, професійний переклад з української на англійську мову тощо).

2) приймати участь в діяльності Організації, мінімальною вимогою, є проведення 1 власного заходу в 2 місяці, або ініціювання будь-якої суспільно позитивної дії (наприклад, звернення до органів центральної влади в рамках захисту прав якоїсь категорії населення).

3) якщо Ви плануєте бути лідером/керівником філії - це формування вашої команди, координація їх дій.

Заповнюй форму:

https://docs.google.com/forms/d/1idHA8zGgMKycWxmVX5aiK7-0x9oAm6ARsJh5OttgYbA/edit

 

Контакти

  • Тел для питань 0505304977 [email protected] https://www.facebook.com/lilya.verevkina Вірьовкіна Лілія

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.