bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тренінг із СЕО: враження учасників
07.03.2019

6 березня у м. Львів відбувся тренінг із стратегічної екологічної оцінки для органів місцевого самоврядування та громадськості. Проведення тренінгу стало можливим завдяки проекту «Громадська синергія», який виконується МФ «Відродження» та фінансується Європейським Союзом.

Традиційно ЕПЛ проводить анонімне опитування учасників щодо якості тренінгу та загальних вражень від участі. Коментарі учасників нам важливі для розвитку професійної команди та підготовки майбутніх тренінгів. Не оминуло опитування і учасників тренінгу про стратегічну екологічну оцінку, результати якого ЕПЛ презентує нижче.

 1.    Актуальність тренінгу.

Усього у тренінгу взяло участь 37 учасників, 19 з яких пройшли опитування. Усі учасники відзначили високу актуальність тренінгу по СЕО. Крім того, учасники висловились щодо корисності інформації, яка була представлена під час тренінгу.

 2.    Рівень представлення теоретичних блоків.

У ході тренінгу ми представили декілька теоретичних блоків про природу та етапи СЕО, про учасників цієї процедури. Особливу увагу було зосереджено на питанні участі громадськості у процедурі СЕО та ролі органів місцевого самоврядування. Учасники оцінили рівень їхнього представлення - див. зображення.

3.    Оцінка практичних завдань.

Теоретичні блоки тренінгу були доповнені практичними завданнями. Оцінили учасники і їх - див. зображення.

 4.    Коментарі та побажання учасників.

Серед коментарів та побажань учасників до наступних тренінгів були такі як збільшення тривалості тренінгу до 2-3 днів, зосередження акценту на консультативних органах, які беруть участь у СЕО, змісту звіту з СЕО, збільшення часу для виконання та представлення практичних завдань.

Ми вдячні учасникам за активну участь, коментарі та позитивні відгуки! З натхненням готові проводити для Вас нові професійні тренінги з питань процедури оцінки впливу на довкілля і не тільки та ділитися своїми знаннями, вміннями. Робімо спільно наше довкілля чистішим!

З повагою,

Команда ЕПЛ.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.