bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

На Європейському Просторі стартував новий відео проект «Innovations Together»
19.03.2019

Проект ЄС для розвитку громадянського суспільства в Україні запустив новий відео проект #InnovationsTogether — яскравий та цікавий YouTube формат поговорити про громадський сектор.

Проект ЄС для розвитку громадянського суспільства в Україні запустив новий відео проект — «Innovations Together».

«Innovations Together» — це 10 відео сюжетів про та для громадського сектору в Україні. 

Головне завдання цього проекту — донести важливість колаборацій громадських організацій з різними секторами (бізнесом, IT та державою), а також показати, що інновації та технології можуть допомагати соціальним змінам в країні.

Кожний відео сюжет буде розкривати важливу тему для громадського сектору: важливість використання мобільних технологій, важливість правильних та ефективних діджитал комунікацій, важливість дизайну для донесення меседжів та змін, які хочуть робити громадські організації. Також, будуть формати експериментів та тьюторіалів — за всім цим можна слідкувати у Facebook за хештегом #InnovationsTogether, а також підписуйтесь на YouTube-канал Громадського Простору.

Перше відео розповідає, що технології та громадські організації — це нерозлучні друзі. В Україні вже починають використовувати технології для вирішення соціальних проблем. Наприклад: 

⇒ застосунок «Твоє пр@во», що створений для допомоги внутрішньо переміщеним особам, а також тим, хто зазнав сексуального й гендерно обумовленого насильства;

 ⇒ Telegram бот «Тарас», що допоможе заповнити електронну декларацію без помилок та нагадає, коли її подавати;

⇒ застосунок «Енергетика онлайн», що допомагає отримати прозору інформацію про тарифи, а також порівняти ціни в різних областях тощо.

Зауважимо, що протягом 2018 року у світі щодня з’являлося понад 6000 додатків, і це число постійно зростає.  

Перший ролик із серії «Innovations Together» — про те, як IT-компанія MacPaw та організація «Україна без сміття» об’єднали свої зусилля над вирішенням однієї проблеми — сортування сміття в Україні — та розробили додаток «Сортуй». У відео можна дізнатися про те, який пластик не перероблюється, та як працює станція сортування «Україна без сміття».

 Цей проект реалізований за фінансової підтримки Європейського Союзу.

Контакти

  • https://euprostir.org.ua/

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.