bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Спецприз для фіналістів конкурсу «Честь Професії 2019» від аналітичного ресурсу «Суд на долоні»
09.04.2019

Фіналісти Десятого національного конкурсу професійної журналістики «Честь Професії» будуть нагороджені призом від аналітичного ресурсу «Суд на долоні» – професійним доступом до аналітичного сервісу з даними з Єдиного державного реєстру судових рішень, які інтегрованих з інформацією з інших відкритих реєстрів.

Честь Професії 2019 , Суд на долоні

 «Суд на долоні» – аналітичний сервіс для пошуку, дослідження та візуалізації судових рішень, дані яких інтегровані з іншими реєстрами. Ресурс дозволяє також прогнозувати розвиток тієї чи іншої справи на основі уже прийнятих судових рішень.

«Суд на долоні» - потужний інструмент для журналістів, особливо для журналістів-розслідувачів,  який дає можливість не лише аналізувати судові рішення, але й досліджувати зв’язки компаній, суддів, прокурорів та інших учасників процесу.

Проект «Суд на долоні» важливий для журналістів, які працюють над перевіркою фактів, відстеженням та аналізом тенденцій у суспільних, політичних та бізнес-процесах в Україні, для журналістів, які давно хотіли мати зручний сервіс у роботі з відкритими даними. Глибинний аналіз судових рішень, дані з яких пов’язані з іншими реєстрами, дозволяє виявляти як закономірності, так і атипові випадки.

«Для команди «Суд на долоні» велика честь бути партнером конкурсу «Честь професії 2019». Професійна журналістика є основою демократичного розвитку суспільства та держави, прозорості їх функціонування та підзвітності різних гілок влади.

Довіра до роботи журналіста прямо пов’язана із відповідальністю журналіста перед суспільством. «Суд на долоні» розроблявся і впроваджувався, щоб бути ефективним інструментом, використання якого свідчить про професійну відповідальність і зміцнює довіру до підготовлених матеріалів.

Конкурс «Честь професії» проводить велику роботу із відбору найкращих матеріалів. Ми високо цінуємо компетентний склад журі конкурсу та готові надати повний професійний доступ усім журналістам, чиї матеріали вийдуть у фінал конкурсу.

Журналісти мають право користуватись найкращими професійними інструментами, адже інновації для роботи журналіста – це інновації для всієї країни», - Ольга Бугай, співзасновниця аналітичного ресурсу «Суд на долоні», директорка з комунікацій

Усі зареєстровані на конкурс роботи, положення про конкурс та новини, а також інші деталі читайте на офіційному сайті конкурсу. Окрім офіційного сайту, стежити за новинами можна на сторінці конкурсу в Facebook (www.facebook.com/honorofprofession/).

Національний Конкурс професійної журналістики «Честь Професії 2019» став можливим завдяки фінансовій підтримці Агентства США з міжнародного розвитку через Інтерньюс та Посольства Швеції. Інформаційні партнери конкурсу: Детектор медіа, Суд на долоні, ГУРТ, Громадське радіо.

Оргкомітет конкурсу:

Наталя Тересменеджерка проектів

Незалежної Асоціації Телерадіомовників

www.nam.org.ua

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.