bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Вебінар «Енергетична політика ЄС: уроки для України»
02.05.2019

Відповідно до Угоди про асоціацію, Україна взяла на себе зобов’язання з імплементації Третього енергетичного пакету ЄС, який має зробити наші газові та енергетичні ринки більш відкритими. 

Спільна політика ЄС в енергетичній сфері є основою розвитку сучасної промислової моделі Співтовариства. Вона забезпечує ефективне функціонування спільного енергетичного ринку ЄС, безпеку постачань енергоносіїв до Євросоюзу, сприяє зростанню енергоефективності та розвитку нових і відновлюваних форм енергії. Відповідно до Угоди про асоціацію, Україна взяла на себе зобов’язання з імплементації Третього енергетичного пакету ЄС, який має зробити наші газові та енергетичні ринки більш відкритими. Основною метою цих змін є інтеграція України до європейських енергетичних ринків та перехід національної енергосистеми на низьковуглецевий шлях розвитку, який забезпечить доступність енергії для кінцевого споживача та високу надійність енергопостачання.

Теми вебінару:

  • Історія формування енергетичної політики ЄС
  • Ключові пакети енергетичного законодавства ЄС та їх вплив на енергетичні ринки
  • Відносини між Україною та ЄС у сфері енергетики
  • Новітні виклики для енергетичного ринку України

Спікер вебінару: Дмитро Науменко, старший аналітик громадської організації «Український центр європейської політики». Спеціалізується на питаннях євроінтеграції, енергетичної політики та фінансового сектору. Дмитро має багатий досвід роботи в аналітичних центрах, таких як Інститут економічних досліджень та політичних консультацій (Київ) та Bruegel (Брюссель), а також працював фінансовим аналітиком в компанії з управління активами КІНТО (Київ). Отримав ступінь магістра з фінансів у Київському національному економічному університеті.

Цей вебінар був підготовлений за фінансової підтримки Європейського Союзу та Міжнародного фонду «Відродження» в рамках проекту «Громадська синергія». Окремі думки, озвучені на вебінарі, є особистою позицією авторів/спікерів і необов’язково відображають точку зору Європейського Союзу та Міжнародного фонду «Відродження».

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.