bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Аналітичний звіт «Жінки та переміщення»
03.05.2019

Аналітичний звіт «Жінки та переміщення» за результатами кабінетного та польового досліджень стану дотримання прав жінок з числа ВПО в Україні та загальної оцінки викликів, з якими ці жінки стикаються.

Аналітичний звіт містить моніторинг судових рішень по справах, пов’язаних із ВПО з урахуванням ґендерного аспекту, аналіз державних та місцевих програм, щодо представленості в них конкретних кроків на підтримку жінок-ВПО та їх потреб, огляд досліджень міжнародних та місцевих організацій в означеній сфері, результати польового дослідження та інтерв’ю із жінками-ВПО та організаціями, що надають гуманітарну допомогу в Луганській та Донецькій областях. Дослідження охоплює проблематику вимушеної міграції жінок як у межах одного населеного пункту, так і переміщення з непідконтрольної території.

Дослідження проведено експертами та волонтерами Харківської обласної фундації “Громадська Альтернатива” у співпраці з некомерційною організацією DRA в рамках діяльності Робочої групи щодо жіночих та ґендерних реалій на території ОБСЄ Міжнародної платформи “Громадянська солідарність”, а саме - проекту «Strengthening Civil Society Cooperation in the OSCE Region in Regards to Security, Human Rights, Conflict Resolution and Gender Equality», за фінансової підтримки Міністерства закордонних справ Федеративної Республіки Німеччина[1].

Авторки Олена Уварова, Марія Ясеновська, Вікторія Бабій.

Дослідження українською мовою
https://drive.google.com/drive/folders/1s7_VrvDkjSN6N2VxUOCetcWQFh0S6J94
Дослідження англійською мовою
https://drive.google.com/drive/folders/1s7_VrvDkjSN6N2VxUOCetcWQFh0S6J94

 [1] Думки у тексті даного звіту можуть не відображати офіційну позицію Міністерства закордонних справ Федеративної Республіки Німеччина.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.