bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Новий рекорд по кількості виконаних вправ з англійської поставлений українцями
23.05.2019

100 млн. вправ виконали українці вивчаючи англійську мову на порталі наймасовішого освітнього проекту України «Lingva.Skills»

Українці дійсно хочуть вільно володіти англійською мовою і проявляють реальну ініціативу щодо її вивчення. За цей період до нас надійшли заявки на навчання від 2,5 мільйонів громадян України, і сьогодні кількість виконаних вправ сягнуло 100 мільйонів”, - про це повідомляє Виконавчий Директор Асоціації інноваційної та цифрової освіти Марія Богуслав.

Проект Lingva.Skills (www.lingva.ua) стартував три роки тому, як соціальний проект з вивчення англійської мови для державних службовців і наразі майже всі верстви населення беруть участь у навчанні на порталі Проекту: школярі та студенти, викладачі та лікарі, підприємці та соціально-незахищені верстви населення, представники ЗМІ та громадських організацій. Все навчання – безкоштовне.

Найбільш активно навчаються мешканці Києва, на другому місці мешканці Дніпровської області, треті - Львівської та Харківської. У деяких навчальних закладах проводиться навчання під час занять в класах за інноваційною моделлю змішаного навчання (blended learning), де поєднується онлайн навчання на порталі Lingva.Skills та навчання із викладачем згідно державної програми.

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.