bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Безкоштовний мобільний додаток на захисті прав громадян
26.06.2019

 

Створений благодійним фондом «ГОРЄНІЄ» мобільний додаток «IDPRights – Захист прав ВПО» відкриває нові можливості отримання кваліфікованої безоплатної правової допомоги.

Представникам організацій, які працюють у напрямку допомоги внутрішньо переміщеним особам та їх інтеграції у суспільство, 25 червня 2019 року у м. Маріуполь було презентовано безкоштовний інформаційно-правовий ресурс, з доступною інформацією про важливі новини для внутрішньо переміщених осіб, дорожніми картами вирішення актуальних проблем, діючим законодавством, важливими контактами на містах та можливістю отримання безоплатної професійної правової допомоги.

Зі слів Дениса Гречко, президента БФ «ГОРЄНІЄ»: «При створенні мобільного додатку вивчались усі основні питання з якими звертаються ВПО. Дуже важливо, що можливість скористуватись цим ресурсом є навіть у мешканців територій тимчасово непідконтрольних Україні».

Так, в мобільний додаток містить покрокові інструкції (дорожні карти) для вирішення найбільш типових правових проблем, з якими стикаються переміщені особи. Крім того, реалізована функція «активних посилань», яка дозволяє перейти на сайт необхідної організації або здійснити дзвінок за контрактним номером телефону тощо.   

Як зазначила, Оксана Савицька, заступниця директора Регіонального центру з надання безоплатної правової допомоги: «Регіональний центр, як постійний партнер БФ «ГОРЄНІЄ», активно долучився до наповнення контенту мобільного додатку. Так, необхідна інформація та напрацювання працівників системи безоплатної правової допомоги щодо надання допомоги внутрішньо переміщеними особами була передана спеціалістам, які працювали над його створенням».

Завантажити мобільний додаток «IDPRights – Захист прав ВПО» можна з AppStore та Google Play.

За безоплатною правовою допомогою, юридичними консультаціями та роз’ясненнями законодавства звертайтеся до:

Регіональний центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Донецькій та Запорізькій областях 

Адреса: проспект Соборний, 77, 8 поверх, м. Запоріжжя та вул.Зелинського,27а, м. Маріуполь

МАРІУПОЛЬСЬКИЙ МІСЦЕВИЙ ЦЕНТР ПРАВОВОЇ ДОПОМОГИ   м.Маріуполь,Харлампієвська ,буд 15 Тел : (0629)474-695, +38067-417-22-49

КРАМАТОРСЬКИЙ  МІСЦЕВИЙ ЦЕНТР ПРАВОВОЇ ДОПОМОГИ м. Краматорськ, вул. Академічна,буд 20 Тел : ( 06264) 6-63-41, +38099-266-91-62

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.