bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Кухня волонтерства для громадських організацій від Makitra
12.09.2019

Ініціатива про якісне залучення волонтерок і громадян Makitra має унікальну пропозицію для тих, хто залучає волонтерів/ок до діяльності свого проекту/ініціативи/організації - щомісячну розсилку Кухня волонтерства від Makitra.

З власного досвіду знаємо, що найціннішим та найважливішим активом для організацій можуть стати сотні людей, які прагнуть присвячувати свій час місії, на яку працює організація. Але часто в організаціях бракує знань, як стати потужнішими завдяки волонтерству.

Саме такими знаннями ми будемо ділитися у нашій розсилці. Будемо поширювати наш власний десятирічний досвід та найкращий досвід з України та світу.

Якщо ви прагнете раз або два рази на місяць отримувати важливі думки про волонтерство від Makitra, будь ласка, заповніть коротку форму >>> https://forms.gle/7HfsQnrzRf2rwSJC9.

Будемо вдячні, якщо у формі поділитеся своїми очікуваннями та питаннями, на які вам важливо віднаходити відповіді щодо взаємодії з волонтерами/ками.

Щоб зрозуміти, чи ці знання вам справді будуть цінні, ось посилання, за якими можете ознайомитися з нашими попередніми розсилками:

1) Чи варто довіряти волонтерам/кам https://mailchi.mp/b1f116245e73/makitra

2) Про сайт і делегування https://mailchi.mp/e2c4ffd0814e/makitra

3) Як навчати волонтерів і волонтерок https://mailchi.mp/9c921bbda542/makitra

4) Драбина Залучення https://mailchi.mp/3d74629e4763/makitra-7?e=[UNIQID]

5) Формула написання ефективного оголошення про пошук волонтерок https://mailchi.mp/7b2468efe544/makitra-7?e=[UNIQID]

Makitra - ініціатива про якісне залучення волонтерів/ок і громадян/ок до діяльності громадських проектів/ініціатив/організацій. Наша мета: Дослідити, розкрити та зробити доступними і практичними знання про якісне залучення волонтерів та громадян для організацій та ініціатив, які борються за кращий світ. Для цього ми проводимо тренінги, консультуємо та навчаємо представників громадського сектору.

Більше про Makitra: https://www.facebook.com/makitra.org/

Контакти

  • https://www.facebook.com/makitra.org/

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.