bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

«Ким я є»: відповідають жителі східної України
24.09.2019

Мешканці Костянтинівки, Добропілля, Покровська та Слов’янська розповіли про стереотипи, з якими зустрічалися в житті та те, ким вони є насправді. 

Про ненависть до української мови, проросійські погляди та сепаратизм, небажання воювати в АТО, мрії про виїзд за кордон, ностальгію за СРСР та інші стереотипи щодо східної України можна прочитати в наших історіях

Українці схильні вірити в стереотипи та формувати їх серед свого оточення. Іноді це призводить до взаємної нетерпимості, ярликів “східняк”/“западенець” та почуття регіональної вищості. 

Команда ГО «Місто-сад» розпочала проект «Розрізняй PRO: руйнування стереотипів» про толерантність та плюралізм. Хочемо, щоб українці більше знали про те, що їх об’єднує. Тому ми вирішили запитати в українців Сходу та Заходу про їхні цінності, бажання та упередження. Історії мешканців Сходу можна прочитати та подивитися на сторінці «Місто-сад» у Фейсбуці: 

https://www.facebook.com/GardenCityNGO/

У наших планах: також дізнатися про стереотипи Заходу, розказати історії місцевих жителів, запросити вас на мистецькі заходи, щоб поділитися результатами, створити резиденцію на тему стереотипів та ще багато цікавого.

Будемо долати негативні стереотипи, які розколюють сучасне українське суспільство!

Контакти:
[email protected]

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.