bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Представники Ресурсних центрів із розвитку місцевої демократії продовжуть навчатись
28.10.2019

Представники Ресурсних центрів із розвитку місцевої демократії (РЦ) продовжуть навчатись щоб ефективніше впливати на громадську участь в процесах об’єднання та співробітництва громад.

Мережа РЦ працює в Україні з 2013 року. Наразі вони успішно діють на базі партнерських громадських організацій в 13 регіонах, координацію мережі здійснює ВГО «Асоціація сприяння самоорганізації населення».

картаРЦ

РЦ надають консультації, проводять навчання, сприяють громадській участі в розвитку громади, забезпечують створення та роботу органів самоорганізації населення (ОСН), сприяють діалогу НУО з органами місцевої влади, адвокатують інтереси громади, а також просувають зміни до політики щодо місцевої демократії та сприяють впровадженню реформи.

Більш детальна інформація та контакти мережі доступні за посиланням.

IMG_20191024_153242

24-25 жовтня фахівці РЦ із Кіровоградської, Сумської, Закарпаської та Запорізької областей взяли участь у тренінгу “Участь громадськості у процесах об’єднання та співробітництва громад”, а також обмінялись досвідом та визначили завдання спільної діяльності.

Тренінг провела ВГО “Асоціація сприяння самоорганізації населення” в рамках проєкту “Міжрегіональна мережа ресурсних центрів: нові виклики, нові регіони, нові лідери”, який реалізується за підтримки Міжнародного Фонду “Відродження”.

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.