bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

В колонній залі Київської мерії відбувся Форум Людського Капіталу «Україна Майбутнього»
05.12.2019

2 грудня, в рамках проєкту «Освітній Хаб міста Києва: територія нових можливостей для кожного», який реалізує КНП «Освітня агенція міста Києва», відбувся Форум Людського Капіталу «Україна Майбутнього».

Під час заходу було проведено профорієнтаційний урок та чемпіонат з англійської мови серед учнів столичних шкіл, переможцем якого стала спеціалізована школа № 135.

У фінальній частині змагалися команди із 28 шкіл столиці, а на початку Форуму  учасників надихнув на звершення Директор КНП «Освітня агенція міста Києва» Бадрі Лолашвілі.

Директор КНП «Освітня агенція міста Києва» Бадрі Лолашвілі сказав: «Київ підхоплює світовий тренд інноваційних міст, який започаткував UNESCO, щодо безперервного навчання протягом всього життя та стає Містом, що Навчається (Learning City). На сьогодні в рамках Освітнього Хабу міста Києва всього за 5 місяців проведено понад 600 тренінгів, участь в яких взяли майже 10 000 осіб, а на порталі Проекту https://eduhub.in.ua/ вже зареєструвались понад 150 000 користувачів. Я запрошую всіх киян, а також всіх українців, незалежно від віку та сфери діяльності, набувати навички ХХІ століття для отримання роботи своєї мрії, відкриття власної справи, саморозвитку та реалізації себе в Україні. Все це для вас ми робимо безкоштовно. Київ справді стає територією нових можливостей для кожного!»

Також, в рамках заходу відбулась презентація книги-бестселеру «Lingva.Incognita: заговори іноземною мовою за 4 тижні» від відомого психолінгвіста та поліглота Віталія Зубкова, яка буде безкоштовно передана вчителям іноземних мов всіх навчальних закладів міста Києва.

Нагадаємо, що на порталі «Освітнього Хабу: територія нових можливостей для кожного» https://eduhub.in.ua/ можна безкоштовно пройти навчання та отримати навички, яким не вчать у школах та університетах.   

Цей проект вперше в Україні реалізує концепцію «Навчання Впродовж Життя» (Life Long Learning) на рівні цілого міста за моделлю змішаного навчання (blended learning), яка поєднує он-лайн лекції від відомих експертів-практиків та практичне відпрацювання навичок з тренерами.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.