bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

В Лозно-Олександрівської ОТГ з Головою говорили про заходи в рамках Антикорупційної програми
24.02.2020

13 лютого 2020 р. відбулась наступна зустріч-обговорення із активістами та небайдужими мешканцями в Лозно-Олександрівської  громаді Луганської області у рамках проекту «Посилення децентралізації: антикорупційні політики для нових об’єднаних територіальних громад». Під час кави з головою ОТГ учасники говорили про свій офіційний місцевий «рецепт протидії корупції» -  Антикорупційну програму Лозно-Олександрівської об’єднаної територіальної громади на 2020 – 2022 роки.

      Голова Лозно-Олександрівської громади Олексій Леонов разом з присутніми місцевими активістами та громадськими діячами обговорювали майбутній План заходів в рамках даної програми, які планується проводити на території громади. Заходи стосовно усунення виявлених корупційних ризиків полягають у визначенні можливих механізмів протидії та запобігання корупційним ризикам, містять пропозиції щодо шляхів їх реалізації та спрямовані на ліквідацію або мінімізацію умов (причин) виникнення корупційних ризиків. 

      В процесі обговорення учасники відзначили, що застосування  Антикорупційної програми допоможе посилити комунікацію та співпрацю між місцевими жителями, органом місцевого самоврядування у здійсненні антикорупційної  діяльності на місцевому рівні.

       Проект «Посилення децентралізації: антикорупційні політики для нових об’єднаних територіальних громад» реалізується завдяки фінансовій підтримці Уряду Великої Британії Чернігівським Центром Прав Людини в партнерстві з громадськими організаціями: Центр громадської адвокатури (Львів), Громадська ініціатива Луганщини, Фонд розвитку міста Миколаєва та Чугуївська правозахисна група.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.