bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Форум лідерів змін
10.03.2020

Форум проводиться у рамках проекту «Promoting Government Accountability in Eastern Ukraine», що реалізує ХОГО “Асоціація приватних роботодавців” за підтримки National Endowment for Democracy.

Попереду місцеві вибори. Результати будуть формувати політику розвитку регіону наступні 5 років. За кого віддати свій голос? Молодь, бізнес, політикум та громадянське суспільство – маємо великий людських потенціал нових облич. 

Потрібно підвищити вплив громадянського суспільства на державні органи влади. Сприяти формуванню дієвих механізмів контролю прозорої роботи державних органів влади. Популяризувати відповідальне відношення кожного громадянина до процесів відбуваючих в Україні.

Розуміємо і хочемо показати, що саме від нас, громадян, залежить чи будемо ми потерпати від корупції, чи буде контроль за розподілом бюджету, чи буде виборчий процес прозорим. 

Ми запросили експертів та лідерів думок, які мають різні точки зору, щоб поглянути з різних фокусів на можливості взаємодії активістів та влади. Кажете – “всі ті ж самі”. Ні, нові обличчя є. Приходьте побачити та послухати тих, хто може сприяти якісним змінам у політиці та суспільному житті.   

В межах Форуму учасники можуть прийняти участь в ярмарку молодіжних хабів, поспілкуватися з лідерами думок, поділитися власним досвідом та думками. Відкритість та прозорість найголовніші цінності зустрічі.

27 березня представимо успішні проекти взаємодії учасників ринку – громадського сектору, представників молоді, влади та бізнесу, що завдяки ефективній співпраці, змогли просунутись далі у впровадженні результат-орієнтованих проектів.

Про це та багато іншого поговоримо на
«ФОРУМІ ЛІДЕРІВ ЗМІН ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
“Бізнес, НДО та влада –  ефективна взаємодія”
(на прикладах регіональних історій успіху)».

Приходьте, будьте частиною громадянського суспільства, проактивно впливаючого на якісні зміни в Україні!

Дата: 27 березня 2020 р.
Конференц-хол стадіону “МЕТАЛІСТ”
Адреса: вул. Плеханівська, буд. 65, м. Харків

Для участі в форумі необхідно завчасно зареєструватися http://bit.ly/flz2020 та дочекатися запрошення.

=======


В зв’язку з обмеженою кількістю місць, реєстрація не гарантує участь. Після реєстрації Ви отримаєте листа-підтвердження, а згодом - запрошення на Форум. Дякуємо за розуміння. 
Форум проводиться у рамках проекту «Promoting Government Accountability in Eastern Ukraine», що реалізує ХОГО “Асоціація приватних роботодавців” за підтримки National Endowment for Democracy.

Контакти

  • (099) 561-92-87
  •  (094)9773346

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.