bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Клуб батьківського спіклування. БО «Фонд «Асперн» та ГО «Віра в життя»
11.03.2020

Метою проведення груп: сприятиме розкриттю ролі дорослого в житті дитини, та важливістю бути поряд протягом багатьох років життя.       

В роботі батьківських груп організовують групи самодопомоги “Позитвне батьківсьво”, в якій фахівці організовують заняття батьківського клубу спілкування на яких ініціюється обговорення тем, які турбують учасників, наприклад: “Потреби сучасних дітей”, “Ризикова поведінка дитини”, “Навчання - важливі перспективи життя”, “Емоції, що впливають на здоров’я дітей і батьків”, “Стресостійкість, вікові стани розвитку” та інші теми, які цікавлять учасників. Найбільшою цінностю групи є те, що всі учасники мають можливість проявити власну активність, ініціювати вибір теми зустрічі, можливість говорити відкрито, бути почутими й отримати підтримку, групи розраховані на 8 осіб.

         Напрямок роботи по підтримці позитивного баківства також передбачає індивідуальні консультації з сімейних питань (за попереднім записом). Також для учасників будуть  організовані майстер-класи, культурно-просвітницькі заходи і сімейні екскурсії направлених на зміцнення сімейних традицій.

       Якшо ваша сім’я перебуває під стресом, що є проблемою і ви не знаєте як знайти шлях відновлення сімейних стосунків, не впадайте у відчай. Є багато способів покращити сімейне життя.

      Звертайтесь до нас за допомогою. Зустрічі організовують кожну середу в приміщенні Дитячого Центру БФ “Асперн”, за адресою: м. Київ, Харківське шосе, 121\3. Запис в групу за телефоном: +38044-332-15-43

Контакти

  •  +3044-332-15-43.

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.