bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Громадськість об’єднує зусилля заради допомоги людям похилого віку під час карантину
25.03.2020

ГО «Громадська платформа», ГО «Суспільна служба правової допомоги» та платформа громадських ініціатив СІТІХАБ СЕВЕРОДОНЕЦЬК запускають роботу Центру допомоги людям похилого віку під час карантину та обмежувальних заходів.

У зв’язку з поширенням захворювання COVID-19, викликаного новим коронавірусом, Урядом запроваджено ряд обмежувальних заходів, у тому числі: заборонені регулярні та нерегулярні перевезення пасажирів автомобільним та залізничним транспортом міжміського сполучення; в трамваях, тролейбусах та автомобільному транспорті, в автобусах на міських маршрутах заборонено перевезення більше 10 пасажирів одночасно; відкриті лише торгівельні точки, що ведуть торгівлю продуктами, пальним, засобами гігієни, лікарськими засобами.

Однією з груп ризику є люди похилого віку та люди з хронічними хворобами і слабким імунітетом – вони більш схильні до розвитку тяжких захворювань. Їм особливо потрібно бути максимально убезпеченими - обмежити контакти та не перебувати в людних місцях.

Отже, якщо Ви маєте похилий вік та/або обмежені в пересуванні і потребуєте допомоги, Ви можете повідомити про це, зателефонувавши за номером 0934553070

Наші волонтери допоможуть здійсним доставку продуктів харчування і ліків Вам додому.

Одночасно, ми запрошуємо до співпраці ресторани, кафе, продуктові мережі та громадські організації і людей, які бажають стати волонтерами та допомагати людям похилого віку зберегти життя.

 

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.