bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Наліпки із закликом дистанціюватися біля кас розповсюдила НУО «Сучасний Формат»
01.04.2020

Дотримуватися дистанції у місцях скупчення людей, щоб протистояти поширенню коронавірусу – наліпки з таким закликом для закладів Житомира виготовила громадська організація «Сучасний Формат» за підтримки ПРООН в Україні.

Наклейки на підлозі біля кас допомагатимуть житомирянам дотримуватися безпечної дистанції між людьми у чергах крамниць, аптек, банків, медичних установ та інших закладів, які працюють під час карантину.В умовах, коли від коронавірусу не існує вакцини, сповільнити поширення вірусів допомагає соціальна дистанція. Аби запобігти зараженню, фахівці рекомендують дистанціюватися: уникати людних місць, до мінімуму звести пересування населеними пунктами, при можливості працювати з дому, а у місцях скупчення людей тримати дистанцію у два метри.

зображення_viber_2020-03-27_18-54-50

«Ми замовили 5 тисяч наклейок «Дотримуйся дистанції у 2 м.», і реалізувати цю ініціативу у короткий термін вдалося завдяки Програмі розвитку ООН, яка підтримала нашу ідею і оплатила друк тиражу. Спільно із фахівцями Житомирської міської ради ми визначили перелік магазинів, аптек, банків, поштових відділень, які обслуговують житомирян у період карантину, і розповсюдили наклейки у ці заклади», – зазначила виконавча директорка НУО «Сучасний Формат» Жанна Соловйова.

До ініціативи долучилися як маленькі крамнички, так і мережі магазинів, аптек та банків, а також приватні клініки.

зображення_viber_2020-03-27_18-54-56

Практично весь тираж розповсюдили лише за один день, втім, представники бізнесу можуть отримати наліпки абсолютно безкоштовно, звернувшись до НУО «Сучасний Формат» (майдан Перемоги, 10, оф. 301) або у Житомирську міську раду (майдан Корольова, 4/2).

Контактні тел.: +38 (0412) 46-10-86; +38 (097) 294-37-53

IMG_3933-min

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.