bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

ГІ «Ти можеш врятувати» зібрала поради для налаштування ефективної дистанційної роботи команди
01.04.2020

Громадська ініціатива «Ти можеш врятувати» зібрала поради для менеджерів, як організувати ефективну віддалену роботу команди. Список порад доступний за посиланням.

Активісти закликають українців залишатися вдома і приділити особливу увагу організації робочого процесу. Адже карантин триває, і для ефективної віддаленої роботи команди важливо постійно бути на зв’язку.

На сайті ініціативи «Ти можеш врятувати» опублікували поради про те, за допомогою яких зручних каналів та інструментів можна організовувати комунікацію між співробіниками. Зробити це просто. Насамперед волонтери рекомендують всю робочу комунікацію перенести в онлайн, а отже створити робочі чати. Краще зробити це за допомогою інструментів, що можуть інтегруватися з іншими корисними у роботі сервісами та призначені більше для роботи, аніж для особистого спілкування. Натомість месенджери, якими співробітники активно користуються в особистому спілкуванні, використовувати у роботі не радять.

Також волонтери назвали переваги та недоліки найпопулярніших сервісів для організації відеоконференцій. Порівнявши їх, кожен може обрати для себе той сервіс, завдяки якому загальні зустрічі команди, особисті переговори з клієнтами в режимі онлайн відбуватимуться максимально комфортно для всіх.

Для фіксації чітких завдань і відповідальних за них, а також дедлайнів активісти радять використовувати спеціальні сервіси, що пропонують великий функціонал, гнучкість в роботі з командою, доступ до інтеграцій та багато іншого.


Громадська ініціатива «Ти можеш врятувати» створена для того, щоб не допустити паніку та згуртовано впоратись з коронавірусом. Мотивувати людей зберігати спокій, залишатися вдома, стежити за своїм здоров’ям та допомагати одне одному. Для цього волонтери розробили всеукраїнський каталог ініціатив з боротьби з коронавірусом.

Ініціатива об’єднує журналістів, бізнесменів, комунікаційників та просто небайдужих відповідальних громадян. Партнерами ініціативи вже стали такі організації та компанії, як YouScan, Пласт, eSputnik, Pro Bono Club, Нафтогаз та ін.


Ще матеріали:
Поради журналістам, як пишуть на тему коронавірусу.
Поради, як допомогти літнім людям під час карантину.

Більше інформації на сайті та Facebook-сторінці ініціативи.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.