bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Антикризові штаби в регіонах почали використовувати фон розмов у Zoom як рекламний носій
01.05.2020

Комунікаційна агенція plusone знайшла рішення для безкоштовного просування ініціатив українських регіональних антикризових штабів. Для цього використовується фон у сервісі відеозв’язку Zoom.

Рішенням від plusone вже скористались Життєлюб, Українська волонтерська служба, Антикризовий фонд Івано-Франківська (платформа Тепле місто), ініціатива Лікуємо Україну разом від волонтерів БУР та інші.

Починаючи з березня, Zoom почав активно набирати популярність в Україні: з другої половини місяця мобільний додаток стабільно перебуває на 4-му місці за кількістю завантажень в Google Play, поступаючись лише Facebook, Facebook Messenger та TikTok.

Одна з унікальних функцій цього сервісу – можливість безкоштовно встановити будь-який фон. Користувач сам може обрати зображення, на фоні якого буде видно його обличчя. Система штучного інтелекту Zoom в режимі реального часу обрізає відео користувача і накладає його на фон. 

Саме цією функцією вирішили скористатись у plusone для промо українських антикризових штабів, які в березні були запущені силами бізнесу та волонтерів в багатьох регіонах України. Приклад використання функції можна побачити за посиланням: https://cutt.ly/uyglmAZ

Ідея полягає в тому, що будь-хто може поставити собі як фон інформацію про один з антикризових штабів. А під час розмови з друзями, родичами чи колегами по роботі просувати інформацію про фонд.

Сотні тисяч українських користувачів Zoom тепер можуть легко приєднатись до просування ініціатив.

З детальною інструкцією щодо встановлення фону можна ознайомитися за адресою: https://cutt.ly/Iyd1qlc.

Завантажити собі фон від організацій, які вже долучились, можна за адресою (список постійно оновлюється): https://cutt.ly/Ayfp7mk.

Агенція plusone є засновником та координатором громадської ініціативи «Ти можеш врятувати», яка покликана допомагати згуртованості у боротьбі з пандемією. Зараз ініціатива реалізовує проєкт «Антикризові ініціативи місті», в рамках якого керівники штабів з різних регіонів України діляться своїм досвідом. Ефіри з Одесою, Львовом, Івано-Франківськом та Дніпром можна подивитися на сторінці ініціативи у Facebook: https://cutt.ly/2yd23qt .

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.