bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Підприємців в форматі онлайн навчили оптимізувати бізнес-процеси
06.05.2020

Центр інформаційної підтримки бізнесу м. Суми наприкінці квітня провів дводенний онлайн-тренінг «Бізнес-процеси: від формалізації до оптимізації».

Центр інформаційної підтримки бізнесу м. Суми наприкінці квітня провів дводенний онлайн-тренінг “Бізнес-процеси: від формалізації до оптимізації”, де учасники мали можливість описати бізнес-процеси, вивчили підходи до їх оптимізації та побудували план впровадження змін в організації.

Ці та інші питання оптимізації бізнес-процесів під час кризи і не тільки були розглянуті тренером Наталією Заверухою, засновницею та керівником консалтингової компанії Manageable, агенції з опису та оптимізації бізнес процесів. Наталія має понад 12 років досвіду у сфері консалтингу та бізнес трансформацій; понад 50 реалізованих консалтингових проектів в Україні та за її межами в 18 сферах бізнесу.

Формат проведення був новим як для організаторів заходу і тренера, так і для учасників. Тренінг відбувався на платформі Zoom, проходив динамічно: теоретична частина поєднувалась із виконанням практичних завдань по групах, які тренер формувала самостійно, з використанням інструментів draw.io и jamboard.


У тренінгу взяли участь підприємці та керівники компаній з Києва, Полтави, Дніпра, Сум, Прилук, Івано-Франківська, Харкова, Чернігова та Вінниці.


Захід набрав багато позитивних відгуків. Учасники відмітили ефективний спосіб подачі матеріалу тренером, позитивно оцінили формат проведення та відзначили високу якість поданого матеріалу.

Захід проведено за підтримки Європейського банку реконструкції та розвитку в рамках ініціативи ЄС #EU4Business.

Більше інформації про наші події: http://www.bisc.org.ua/

Контакти

  • https://www.fb.com/business.support.centre.sumy/ http://www.bisc.org.ua (050) 247 02 04
  • [email protected] #eu4business #bscsumу

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.