bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Розкажіть про ваш досвід акцій і протестів
19.05.2020

Ваші відповіді допоможуть нам, Платформі ТЮ та БФ Stabilization Support Services спланувати тренінги та розробити навчальні матеріали, зокрема, настільну гру на тему реалізації свободи мирних зібрань в Україні.

Просимо заповнити коротку форму й відповісти на декілька питань, якщо ви або хоча б раз в житті брали участь у мирних зібраннях (беззбройних мітингах, походах, демонстраціях, пікетах, флешмобах, релігійних зібраннях тощо), страйках у формі мирних зібрань, або інших креативних акціях.

Стикалися з проблемами й непорозуміннями з владою (поліцією, місцевими радами) під час акцій і протестів? Розкажіть нам й про це!

Взагалі не було такого досвіду? Але вам хотілося б дізнатися про все це більше? Тоді також заповніть анкету, щоб ми могли сконтактувати з вами для наступного опитування, або запросити до участі в наших подіях.

Ваші відповіді допоможуть нам спланувати тренінги та розробити навчальні матеріали, зокрема, настільну гру на тему реалізації свободи мирних зібрань в Україні.
Будемо щиро вдячні за ваші відповіді й поширення анкети!

Анкета: https://forms.gle/KYBf3hMXysiEQ8Dw6

Реалізація проєкту стала можливою завдяки щирій підтримці американського народу, наданій через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID).

 

 

Контакти

  • https://www.facebook.com/tumariupol/

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.