bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Конкурс мікрогрантів для громад від «Карітас-Київ» завершено
22.05.2020

Благодійний фонд «Карітас-Київ» оголосив про завершення прийому заявок на конкурс мікрогрантів для громад.

У межах конкурсу було отримано 100 заявок на участь у конкурсі з 5 областей на які поширюється діяльність Благодійного фонду «Карітас Київ».

Серед учасників – громадські організації, міжнародні благодійні фонди, селищні ради, релігійні громади, благодійні фонди та багато активістів, які мають на меті реалізовувати соціальні ініціативи у своїх селах, селищах, об’єднаних територіальних громадах та містах.

На даний момент проводиться аналіз проєктних заявок та планується засідання конкурсної комісії для визначення переможців.

Переможців конкурсу буде оголошено 1 червня 2020 року на офіційній сторінці у фейсбук та на сайті Благодійного фонду «Карітас-Київ».

Нагадуємо, в межах реалізації проєкту «Створення соціальних центрів для посилення можливостей подолання труднощів та розвитку потенціалу самодопомоги постраждалих від конфлікту людей і громад в Україні» Благодійною організацією «Благодійний фонд «Карітас-Київ» було оголошено конкурс мікрогрантів для громад, які постраждали внаслідок конфлікту в Україні, прийняли внутрішньо переміщених осіб та шукають можливості щодо подолання труднощів, розвитку свого потенціалу та реалізації соціально-значущих ініціатив.

#caritaskyiv

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.