bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

В Ніжньодуванській ОТГ Луганської області створюють сприятливе антикорупційне середовище
29.05.2020

Ніжньодуванська ОТГ стала одним із партнерів громад-учасниць проекту «Сприяння антикорупційній реформі на місцевому рівні в Україні», який виконує коаліція громадських організацій - Ресурсних центрів з розвитку місцевої демократії у 8 областях України.

        Нагадуємо, що в травні 2020 року розпорядженням селищного голови Ніжньодуванської ОТГ була створена Робоча група з підготовки проектів антикорупційних політик Ніжньодуванської селищної ради, затверджено її склад та план роботи.

       В процесі співпраці розроблені проект Антикорупційної програми та проект Порядку запобігання та врегулювання конфлікту інтересів у Ніжньодуванської селищній раді та її виконавчих органах. Застосування  Антикорупційної програми та НПА по конфлікту інтересівдопоможе в майбутньому посилити комунікацію та співпрацю між місцевими жителями, органом місцевого самоврядування у здійсненні антикорупційної  діяльності рівні громади. Визначення основних завдань такої діяльності, систематизація антикорупційних заходів в Програмі, визначення чіткого строку виконання та відповідальних осіб систематизують вимоги законодавства для місцевої влади у сфері запобігання корупції.  Зараз плануються заходи з метою обговорення проектів нормативно-правових актів та підготовки фінальних проектів документів. 

Діяльність проходить в рамках проекту Центру Доброчин «Сприяння антикорупційній реформі на місцевому рівні в Україні», що виконується за фінансової підтримки Програми МАТРА Посольства Королівства Нідерланди та у партнерстві з Мережею* Ресурсних центрів з розвитку місцевої демократії.

*Волинський Інститут Права (Волинська область), Центр Громадської Адвокатури (Львівська область), Асоціація сприяння самоорганізації населення (Одеська область), Фонд Розвитку міста Миколаєва (Миколаївська область), Причорноморський Центр Політичних і Соціальних досліджень (Херсонська область), Громадська Ініціатива Луганщини (Луганська область), Центр «Доброчин» (Чернігівська область), Дніпропетровський координаційно-експертний центр з питань регуляторної політики (Дніпропетровська область).

 

 

 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.