bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Асоціація шукає історії про боротьбу українських громад із коронавірусом
18.06.2020

Цьогоріч Україна стикнулася із серйозним викликом – поширенням гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, яка охопила всю планету та загрожує цілому людству.

Реагуючи на цей виклик, Асоціація сприяння самоорганізації населення розпочинає проєкт «Громади проти СOVID-19: як жити далі в умовах пандемії?», покликаний віднайти моделі та рішення на найближче майбутнє, які дозволять створити максимально безпечне середовище для українців.

З цією метою ми шукаємо реальні історії того, як українські громади діяли від початку пандемії. Як місцева влада та самі жителі протидіяли поширенню коронавірусу, що для цього робили і яких результатів досягли.

Якщо Ви працюєте у системі місцевого самоврядування та маєте цікавий досвід боротьби з вірусом у своїй громаді, або ж займаєтеся благодійною чи волонтерською діяльністю та допомагаєте іншим у цій боротьбі, поділіться з нами своєю історією.

Для цього напишіть нам на email [email protected] або ж зв’яжіться з нами через нашу Facebook-сторінку https://www.facebook.com/samoorg.com.ua

Ми радо розкажемо Вашу історію Україні, а Ваш досвід поширимо в інших громадах.

Більше інформації про Асоціацію та наші активності шукайте на інформаційному порталі samoorg.com.ua.

 

Проєкт впроваджується за фінансової підтримки Zagoriy Foundation (https://www.facebook.com/zagoriyfoundation/ https://zagoriy.foundation).

Благодійний фонд Zagoriy Foundation був створений у 2015 році Глібом, Катериною та Володимиром Загоріями для реалізації благодійних проектів. Zagoriy Foundation системно впроваджує накопичений поколіннями сім’ї Загорій досвід благодійництва, — що дозволяє робити вражаючий внесок в розвиток України. Фонд на довготривалій основі підтримує важливі для українського суспільства ініціативи та бере участь у заходах, які спрямовані на популяризацію благодійної діяльності. Пріоритетним напрямом діяльності Фонду є розвиток культури благодійності. В цьому напрямку Фонд системно впроваджує сталі проекти й окремі активності.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.