bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Особливі діти тренуються у Футбольній академії Футістар
28.06.2020

Інклюзивна Футбольна Академія Футістар навчає діток з 3 років,комплексна методика об’єднує гімнастику, йогу, футбол та англійску мову,також працює школа містецтв.

З 2017 року переселенець Данило Плахін з міста Ясинувата ,що на Донеччині, розпочав власну справу відкривши Футбольну Академію для малюків від 3 років. З початку були тільки м’ячики та невиличкії інвентар,але згодом виграв грантову підтримку від місцевої  влади Краматорська та Донецької ОДА під назвою “Донецькії Куркуль”. Звичайний спорт зал перетоврился на дітячий центр розвитку та відпочинку. Слов’янськ став другим на черзі відкриття “Футістар для малюків” підтримка від Уряду Швейцарії та Датській совет по справах бежинців зробили приємний подарунок у вігляді закупівлі нового інвентарю та ремонту спорт залу. З годом стали звертатись батьки діток с особливостями та Команда Футістар спробувала долучити свої навички до розвитку інклюзії и стало виходити!

Зараз у  Інклюзівнії Академії Футістар навчаются більшь ніж 200 дітей всі вони різні з різними особливостями.

Завдяки  команді USAID та підтриці амеріканського народу команда Футістар запроваджує проект “Футістар Інклюзія” та робить дуже великі кроки у розвітку соціальної інклюзії та розвітку рівних можливостей для дітей с особливостями у Донецькії області та Україні.

P.S.Якщо цікаво, і вам не байдуже це все,то долучайтесь. Багато відгуків та запрошень на відкриття від батьків діток з особливостями з різних міст. Це не комерційний проект,але він може жити як соціальний бізнес та добавить дітячих усмішок в твоє місто!

https://www.facebook.com/footystarkramatorsk/?ref=bookmarks

Для дітей та підлітків з особливими потребами всі заходи безкоштовні

Контакти

  • +380505013590

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.