bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

200 тисяч гривень на реалізацію бізнес-ідей молодих підприємців
24.07.2020

У Хмельницькому стартувала чергова едиція «Школи молодого підприємця»- ініціатива Хмельницької міської ради, яка з року в рік лише набирає обертів. Oсвітній інтенсив цьогоріч реалізується у партнерстві з проєктом Polish - Ukrainian Startup Bridge.

Polish-Ukrainian Startup Bridge

Ul. Górnośląska St. 4a

00-444 Warszawa

[email protected]

Прес-реліз


Контакт: Катерина Мацута
Polish-Ukrainian Startup Bridge
E-mail: [email protected]

 

200 тисяч гривень на реалізацію бізнес-ідей молодих підприємців

У Хмельницькому стартувала чергова едиція “Школи молодого підприємця”

 

Хмельницький, 23 липня 2020 р. – „Школа молодого підприємця” це ініціатива Управління економіки Хмельницької міської ради, яка з року в рік лише набирає обертів. Двотижневий освітній інтенсив цьогоріч реалізується у партнерстві з проєктом
Polish - Ukrainian Startup Bridge. На учасників чекає 8 провідних спікерів і п’ять навчальних модулів, серед яких “основи підприємницької діяльності” та “управління проєктами та фінансовий аналіз”. Результати інтенсивної праці над своїми проєктами учасники матимуть змогу показати під час «Битви стартапів», яка відбудеться 6 серпня 2020 року. На найкращі проєкти чекає фінансова підтримка у розмірі до 200 тисяч гривень та можливість взяти участь у конференції Kyiv Tech Hub 2020.

Школа молодого підприємця” реалізується в рамках програми розвитку підприємництва міста Хмельницького на 2019-2021 роки. Метою ініціативи є підтримка та розвиток локального бізнесу, формування у молоді знань, необхідних для започаткування власної справи. Загалом, з початку впровадження освітнього інтенсиву, участь у школі взяли близько 90 учасників, які успішно завершили навчання за тренінговими програмами та вже зробили перші кроки на шляху до успіху.

– Цьогорічна едиція проєкту відрізняється від попередніх не тільки онлайн-форматом, але й менторською підтримкою наших партнерів з-за кордону, Polish-UkrainianStartupBridge. Завдяки поєднанню сил запевнимо учасникам поштовх у вигляді семінарів і тренінгів, а це неабиякий досвід для всіх, хто хоче розвивати власний бізнес –зазначив у вітальному слові Володимир Гончарук, заступник Хмельницького міського голови.

 

Навчання стартаперів

 

Курс молодих підприємців триває з 20 до 31 липня та складається з п’яти навчальних модулів, а саме:

  1. Основи підприємницької діяльності,
  2. Управління проєктами та фінансовий аналіз,
  3. Інновації та дизайн-мислення,
  4. Розробка проєктів бізнес-ідей (ініціатив), стартапів,
  5. Супровід та менторська підтримка готових проєктів.

 Протягом 10 днів учасники відпрацьовують свої проєкти під наглядом провідних експертів з Польщі та України. Головним ментором “Школи молодого підприємця 2020” є Орест Зуб, онлайн-підприємець, блогер та письменник. Спікери-практики серед яких: Леся Дячок, власниця ТМ “Trava”; Себастьян Госхорський, досвідчений фінансист, сертифікований бухгалтер та партнер у RSM Poland; Лукаш Ковалік, партнер в інвестиційному фонді Simpact VC; Сергій Яцишин, голова ГО “IT-кластер м. Хмельницького”; Пугач Наталія, представниця АБ “Укргазбанк” та представники “Proskuriv Business Club”. Їх головне завдання це не тільки менторська підтримка молодих стартапів, але також допомога в просуванні проєктів на іноземні ринки.

– Загалом було подано 91 заявку від учасників віком від 18 до 35 років. З них ми відібрали 30 найбільш мотивованих молодих людей, які уже 6 серпня, в рамках мітапу Polish - Ukrainian Startup Bridge, будуть мати можливість представляти власні проєкти. Найкращі учасники отримають фінансову підтримку на розвиток стартапу та можливість взяти участь у конференції Kyiv Tech Hub 2020 – Михайло Халецький, експерт Polish - Ukrainian Startup Bridge та спікер “Школи молодого підприємця”.

 Взаємовигідна співпраця

Polish Ukrainian Startup Bridge від самого започаткування всіляко підтримує українські стартапи, а також представників мікро- та малого бізнесу, які мають власні бізнес-ідеї або
ж знаходяться на ранній стадії розвитку. Цьогорічна співпраця з Хмельницькою міською радою та участь у “Школі молодого підприємця” є тому підтвердженням.

– Лише у цьому році ми провели 7 регіональних онлайн-мітапів і відібрали 7 проєктів для участі у Kyiv Tech Hub 2020. Попереду відбір ще 13, що матимуть змогу виступити на головній сцені осінньої конференції. Співпраця такого формату, як з містом Хмельницький, є справді корисною не лише для молоді, що шукає підтримки й допомоги в досвідчених колег. Для нас це теж можливість ознайомитись з новими бізнес-ідеями, підходами до ведення підприємницької діяльності та шанс знайти практичне застосування знанням, які посядаємо – Лукаш Вавак, менеджер проєкту Polish - Ukrainian Startup Bridge.

Зареєструватись на мітап Polish - Ukrainian Startup Bridge та битву Хмельницьких стартапів можна тут: https://tiny.pl/7d5ns.

Більше інформації про “Школу молодого підприємця”:

https://www.facebook.com/events/766026850893190/

Більше інформації про Kyiv Tech Hub: https://kyivtechhub.eu/.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.